Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΉ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΉ ΛΕΠΡΑ



Ίσως να φαίνεται παράξενο που ένας κομουνιστής , και εννοούμε τον Χριστόφια , κάλεσε την τρόικα για να στηρίξει τους τραπεζίτες , να στηρίξει υποτίθεται τη τάξη που οι κομουνιστές θεωρούν αντίπαλο τους.
Όμως οι κομμουνιστές που ας σημειωθεί εξελίχθηκαν σε νεο-αριστερούς γνωρίζουν κάτι που δεν πρέπει να μας διαφεύγει. Γνωρίζουν πως μέσα από την τρόικα αλλά και την μετεξέλιξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ομοσπονδιακό κράτος , θα καταλυθούν οριστικά τα έθνη – κράτη. Θα διαλυθούν οι εθνικοί πολιτισμοί , θα καταστραφούν οι εθνικοφυλετικές ενότητες και θα επικρατήσει μέσα από την βία του συστήματος και την άγρια καταπολέμηση των εθνικισμών , μια πολυφυλετική , πολυπολιτισμική χωματερή.
Σε αυτή τη χωματερή οι αριστερομαρξιστές θα βγουν μπροστά για να παίξουν το ρόλο των εργατοπροστατών και των επαναστατών.
Χρησιμοποιούν με λίγα λόγια ως υπερόπλο τον χρηματοπιστωτικό καπιταλισμό και ως σύμμαχο στα σχέδια και οράματα τους για την διάλυση των εθνών.
Για το λόγο αυτό δεν πρέπει να σταματήσουμε ποτέ , μαζί με τον πόλεμο που διεξάγουμε κατά του χρηματοπιστωτικού ληστρικού και ταξικού συστήματος που αφαιμάσσει τις παραγωγικές δυνάμεις του έθνους , να πολεμούμε σε όλα τα επίπεδα τους κομμουνιστές και τους νεο-αριστερούς που κτυπούν το έθνος στη καρδιά του , στη φυλετική του βάση και στη πολιτισμική του συνείδηση.
Με όπλο την αρχαία Ελλάδα και την επιστροφή στις αξίες της φύσης , θα διεξάγουμε νικηφόρο αγώνα κατά της κομμουνιστικής πνευματικής λέπρας και κατά της πλουτοκρατικής ταξικής τυραννίας και αποδιοργάνωσης των παραγωγικών εθνικών δυνάμεων.
Για να έχει αίσιο τέλος ο αγώνας μας πρέπει να διεξαχθεί και στο πολιτικό και στο πολιτισμικό πεδίο.
Να μην αφήσουμε τους κομμουνιστές-νεοαριστερούς να αλώνουν τη συνείδηση του λαού μας με τα διάφορα πολιτισμικά εξέματα τους.
Πρέπει να εγκαινιάσουμε παντού πολιτισμικά κέντρα και να γίνεται σοβαρή δουλειά πάνω στις τέχνες και τα γράμματα.
Να περάσουμε τον εθνικισμό μας μέσα από εκλεκτά βιβλία , μέσα από μαθήματα ζωγραφικής , μουσικής , θεάτρου , αρχαίων ελληνικών κλπ.
Να κερδίσουμε τη νεολαία εξ απαλών ονύχων , ξεκινώντας από τα παιδιά του δημοτικού.
Μόνο μέσα από σκληρή δουλειά θα απωθήσουμε την κομμουνιστική παραμόρφωση της συνείδησης και την αντεθνική πολιτική χειραγώγηση της κοινωνίας .
Σε αυτή τη φάση η κομμουνιστική λέπρα σμίγει με την εξίσου λεπρώδη καπιταλιστική τυραννία με κοινό στόχο την διάλυση του έθνους – κράτους έχοντας στο πλευρό τους τον εθνικοφρονισμό και την συντηρητική δεξιά. Οι μεν κοιτάνε πως να σπάσουν την εθνοφυλετική ενότητα , οι δε πως να διατηρήσουν τα εξουσιαστικά ταξικά προνόμια , ανοίγοντας ταυτόχρονα τις πύλες στους λαθρομετανάστες.
Εναντίον όλων αυτών οφείλουμε να οργανώσουμε την εθνικοκοινωνική αντεπίθεση.

Λουκάς Σταύρου
υποψήφιος προεδρικών εκλογών της κυπριακής “δημοκρατίας ”                                  ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: