Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ως ανθελληνικό κόμμα

ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΤΟ ΠΑΣΟΚ ως ανθελληνικό κόμμα
Θα μπορούσε να ήταν ένα κακόγουστο αστείο.  Αποτελεί, όμως, πραγματικότητα και οδηγεί σ’ αυτό, το οποίο ονομάζεται επιτομή του θράσους. Ο Βενιζέλος ‘’ανέλαβε πρωτοβουλία για την διευθέτηση νομικών κενών, τα οποία επιτρέπουν την ασύδοτη δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ’’!  Αν μη τι άλλο, η παρουσίαση της είδησης από την καθεστωτική εφημερίδα δεν μπορεί  να έχει καμιά σχέση μ’ αυτό που ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Ας δούμε, όμως, και τα λόγια του ίδιου του Βενιζέλου, για την ακρίβεια μια από τις αρκετές δηλώσεις τις οποίες έκανε για εμάς αυτές τις ημέρες, για να αντιληφθούμε τα αισθήματα του, μέχρι στιγμής, προέδρου του ΠΑΣΟΚ: ‘’Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα οξύτατο φαινόμενο ρατσιστικής, φασιστικής, ξενοφοβικής βίας. Έχουμε στη Βουλή ένα αντισυνταγματικό κόμμα που είναι η Χρυσή Αυγή, ναζιστικό, φιλοχουντικό, προκλητικό. Εδώ η Δημοκρατία είναι αντιμέτωπη με τον πυρήνα της. Γιατί είναι ανεκτική και γενναιόδωρη η Δημοκρατία, αλλά πρέπει να αμύνεται. Και όταν έχεις απέναντί σου ένα αντισυνταγματικό κόμμα, πρέπει να βρεις τρόπο να αντιμετωπίσεις το φαινόμενο αυτό’’. Χωρίς να το καταλάβει (;), ο προσωρινός πρόεδρος του ετοιμοθάνατου ΠΑΣΟΚ έδωσε -εμμέσως πλην σαφώς-  το στίγμα για το τι πραγματικά αντιπροσωπεύει ο πολιτικός φορέας, τον οποίο εκπροσωπεί επί του παρόντος.
Χρησιμοποιώντας, λοιπόν, τα δικά του λόγια, μπορούμε να δώσουμε μια… πληρωμένη απάντηση και να του πούμε, αναφερόμενοι στο ΠΑΣΟΚ, τα εξής: ‘’ Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα οξύτατο φαινόμενο αντεθνικής, αντιλαϊκής και αντεργατικής βίας. Έχουμε στη Βουλή ένα ανθελληνικό κόμμα, που είναι το ΠΑΣΟΚ, το οποίο κατέστρεψε την Χώρα, εξέθρεψε στους κόλπους του κλέφτες και απατεώνες και είναι απίστευτα προκλητικό στην συμπεριφορά του, ακόμη και τώρα που ψυχορραγεί. Εδώ η Δημοκρατία είναι αντιμέτωπη με ό,τι χειρότερο αντιπροσωπεύει η μεταπολίτευση. Με την ιδεολογικοποίηση του ρουσφετιού, της ρεμούλας, της μίζας. Με την αποθέωση του ατομοκεντρισμού και του φιλοτομαρισμού. Με την πλήρη γελοιοποίηση και απαξίωση Ιερών θεσμών, όπως η Εθνική Ανεξαρτησία και η Κοινωνική Δικαιοσύνη. Γιατί είναι ανεκτική και γενναιόδωρη η Δημοκρατία απέναντι στους ‘’κηφήνες’’ και τα ‘’τρωκτικά’’ της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, αλλά πρέπει και να αμύνεται απέναντί τους. Και όταν έχεις απέναντί σου ένα αντισυνταγματικό κόμμα, το οποίο έχει καταπατήσει κάθε έννοια αξιοπρέπειας και τήρησης του Συντάγματος, τότε πρέπει να αντιμετωπίσεις το θλιβερό, όσο και σιχαμερό, αυτό φαινόμενο όπως του αρμόζει’’. 
Πριν συνεχίσω, θεωρώ πως πρέπει να αναφερθούν ορισμένα γεγονότα, τα οποία έχουν να κάνουν με την πολιτική διαδρομή του συγκεκριμένου υβριστή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Πόσοι, άραγε, γνωρίζουν ότι η πρώτη εκλογή του Βενιζέλου ως βο(υ)λευτή, στις εκλογές της 10ης Οκτωβρίου 1993, οφείλεται στην συμβολή του, ως νομικού, στο να μεταγραφεί ο καλαθοσφαιριστής Νάσος Γαλακτερός στον ΠΑΟΚ; Η λαοφιλής, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και σ’ ολόκληρη την Βόρειο Ελλάδα, ομάδα του ΠΑΟΚ είχε έρθει σε δικαστική αντιπαράθεση με τον έτερο δικέφαλο (του Νότου), την ΑΕΚ, σχετικά με το σε ποιον σύλλογο θα αγωνιστεί τελικά ο παίκτης. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την έκβαση της υπόθεσης, ανάβοντας ταυτόχρονα το ‘’πράσινο φως’’ για την πολιτική ανέλιξη του Βενιζέλου, καθώς με μοναδικό κριτήριο τις ενέργειές του στην υπόθεση Γαλακτερού, οι ΠΑΟΚτσήδες  τον ανέδειξαν πρώτο, σε σταυρούς, βο(υ)λευτή του ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Στην συνέχεια, και για αρκετά χρόνια, ως υπουργός στις διάφορες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ φρόντιζε για διάφορες εξυπηρετήσεις σε θέματα χρεών, τα οποία είχαν να κάνουν με τα τμήματα καλαθοσφαίρισης του ΠΑΟΚ και του Άρη, φυσικά πάντοτε ‘’με το αζημίωτο’’, αφού όλα αυτά εξαργυρώνονταν σε ψήφους.
Αυτή είναι η πολιτική ποιότητα, με το ανάλογο υπόβαθρο, του Βενιζέλου, ο οποίος θεωρεί ότι απευθύνεται σε πάσχοντες από την νόσο Αλτσχάιμερ. Ένας κακός (ούτε καν μέτριος) πολιτικάντης, στον οποίο ακόμη και η ευφράδεια του λόγου, που αναμφισβήτητα διαθέτει, ισοσκελίζεται από το γεγονός ότι το περιεχόμενο των λόγων του αποτελούν τον ορισμό του απόλυτου τίποτα. Αόριστες γενικολογίες, ανακατεμένες με λεκτικούς βερμπαλισμούς και φθηνούς αφορισμούς , είναι ο πάσης φύσεως λόγος του Βενιζέλου. Ένας ανίκανος πολιτικάντης, ο οποίος κατόρθωσε μετά τις εκλογές του 2007, με την εκλογική ήττα του ΠΑΣΟΚ, ‘’να κάνει μάγκα’’ τον Τζέφρυ, μιας και ο τελευταίος επανεκλέγη πανηγυρικά στην θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Ένας αδίστακτος αρχηγίσκος που, με μαθηματική ακρίβεια, οδηγεί το απόκομμά του στην έξοδο από το Κοινοβούλιο, έχοντας έτσι το μοναδικό προνόμιο να αποτελεί μετά τις προσεχείς εκλογές τον ‘’αρχηγό’’ της εξωκοινοβουλευτικής κεντροαριστεράς…  Ένας ανάλγητος και εκτός πραγματικότητας μεγαλομανής, ο οποίος υπέγραψε -ως υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Παπαδήμου- τα πιο στυγνά αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα που εξουθένωσαν ακόμη περισσότερο τον ήδη καταταλαιπωρημένο Ελληνικό Λαό. Ένας ψεύτης, ο οποίος έλεγε πως με τα μέτρα, τα οποία υπέγραψε, θα υπήρχε ‘’πάτος στο βαρέλι’’, ενώ δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένας ακόμη κρίκος στην δυσβάσταχτη αλυσίδα των απάνθρωπων μέτρων. Ένας απαράδεκτος, ο οποίος αντιμετώπισε την οργισμένη αντίδραση αυτών που είχαν ποντάρει τα χρήματά τους (κόπους μιας ζωής) στα ομόλογα, με απύθμενο θράσος και αναίδεια, μια συμπεριφορά, δηλαδή, που ταυτίζεται με το πιο αίσχιστο είδος αλητείας, αποκαλώντας  τους εξαπατημένους ομολογιούχους ‘’φασιστοειδή’’ μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του θωρακισμένου αμαξιού, το οποίο φιλοξενεί  την ευτραφή του σάρκα.   Ένας ‘’ξεχασιάρης’’, αν θυμηθούμε τα ευτράπελα… γύρω από την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο οποίος με την όλη του στάση ξευτιλίστηκε, για μια ακόμη φορά, ανά το πανελλήνιο.
Αυτό, λοιπόν, το πολιτικό και ηθικό παχύδερμο, αυτός ο θλιβερός εκφραστής του ακόμη πιο θλιβερού απομειναριού (ό,τι πιο σιχαμερό, ίσως, έχει γεννήσει η μεταπολίτευση), ‘’τολμά’’ να μιλήσει για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και να εκφράζει τους δικούς του ανίερους πόθους, όπως και του καθεστώτος, το οποίο υπηρετεί  για την απαγόρευσή μας. Πλανάται πλάνην οικτράν ο δακτυλοδεικτούμενος αυτός πολιτικός καρπαζοεισπράκτορας αν νομίζει ότι έχει έστω και την παραμικρή δυνατότητα να μας θέσει εκτός νόμου, θεωρώντας έτσι ότι θα επιζήσει από το ολοκληρωτικό ναυάγιο, στο οποίο οδηγήθηκε η παράταξή του (και) από τις δικές του πράξεις. Πριν από λίγο καιρό στην Βουλή, ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης  του είχε πει πως κάποτε κάποιος εισαγγελέας -αναφερόμενος στο πρόσωπό  του- θα του πει ‘’Σκάσε’’! Αυτή η έκφραση, όμως, θα είναι η έκφραση ενός ολόκληρου Λαού, που θα προέρχεται από το Παρελθόν αυτού του Έθνους και θα προεκτείνεται στο Μέλλον. Και το ‘’σκάσε’’, φυσικά, δεν θα έχει να κάνει σε καμιά περίπτωση με τις παρενέργειες  από το πολύ φαγητό, το οποίο αναμφίβολα καταναλώνει ο υβριστής μας αυτός… Έχει να κάνει με την προτροπή κάθε συνειδητοποιημένου Έλληνα ότι ο αποτυχημένος αυτός πολιτικάντης πρέπει να σιωπήσει (να το βουλώσει, όπως λέει ο απλός Λαός) και να λογοδοτήσει, κάποια στιγμή, για την δική του αρνητική συμβολή στην σημερινή τραγική κατάσταση της Χώρας. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: