Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ υπέρ κουκουλοφόρων!



ΣΥΡΙΖΑ υπέρ κουκουλοφόρων!
Ποιος δεν θυμάται τις κραυγές του ΣΥΡΙΖΑ ότι αδίκως τους ταυτίζουν με τους κουκουλοφόρους και ότι αυτά είναι προβοκάτσιες των πολιτικών τους αντιπάλων; Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι αυτοί οι αδίστακτοι πολιτικοί απατεώνες είναι οι άρχοντες του ψεύδους. Σας παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση, την οποία έβγαλε η νεολαία του Συνασπισμού (όχι απλώς η βασική συνιστώσα, αλλά ο κυρίαρχος όγκος στο μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ) για την «Βίλλα Αμαλίας».
«Το σκιάχτρο του ολοκληρωτισμού, έβαλε ξανά τα καλά του για να προστατέψει την κοινωνία από την ανομία και τους ταραξίες. Για την ΕΛΑΣ, το πρόβλημα στις γειτονιές του κέντρου δεν είναι οι μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι τα κακοποιημένα κορμιά των μεταναστών, ούτε οι μελανοχιτώνες που κυκλοφορούν με εξοπλισμό μάχης, στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Για την ΕΛΑΣ, το πρόβλημα είναι η ύπαρξη κοινωνικών χώρων σαν τη Βίλλα Αμαλίας, που βάζουν φραγμό με την ύπαρξη τους, στον εκφασισμό και τον κοινωνικό κανιβαλισμό.»
Πιο κατάπτυστη ανακοίνωση, απέναντι στη νοημοσύνη κάθε σκεπτόμενου Έλληνα πολίτη, δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δήθεν βάλλεται άδικα ότι στηρίζει τους κουκουλοφόρους, με ανακοίνωση του πιο βασικού τμήματος της νεολαίας του τάσσεται με τα παρακρατικά υποκείμενα της παράνομης κατάληψης, που για πάνω από 20 χρόνια τρομοκρατούσαν τους Έλληνες κατοίκους της περιοχής. Τα ευρήματα στην «Βίλλα Αμαλίας» είναι ενδεικτικά της χρησιμοποίησης τους από τους κουκουλοφόρους και δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε. Ήταν κοινό μυστικό ότι η εν λόγω κατάληψη αποτελούσε το κέντρο σχεδιασμού, εξόρμησης και ανεφοδιασμού για τους «μπαχαλάκηδες», οι οποίοι ανά τακτά χρονικά διαστήματα έκαναν καταστροφές και πλιάτσικο στην Αθήνα. Με απλά λόγια, η «Βίλλα Αμαλίας» αποτελεί το σημείο αναφοράς για τους κουκουλοφόρους και ο ΣΥΡΙΖΑ ξεσκεπάζει κι αυτός την δική του μάσκα με το να συμπαραστέκεται, δια μέσω της νεολαίας του, στους αληταράδες αυτούς. Άεργοι και ανεπρόκοποι, οι περισσότεροι απ' αυτούς, αποτελούσαν επί πολλά χρόνια την δύναμη κρούσης που έβγαζε την θρασύδειλη ψευτομαγκιά τους επιτιθέμενοι, κυρίως, σε ηλικιωμένους και γυναικόπαιδα. Αλλά για τα κακομαθημένα βουτυρόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ το πρόβλημα στις γειτονιές του κέντρου δεν είναι οι εγκληματίες λαθρομετανάστες. Είναι οι ξυλοδαρμένες, για μερικά ευρώ, γριές είναι τα σπίτια του κέντρου που γίνονται πλιάτσικο από συμμορίες αλλοδαπών, είναι οι Έλληνες που αντιστέκονται θέλοντας να σταματήσουν τον εκφυλισμό της ζωής τους και των γειτονιών τους, είναι οι νεαρές κοπέλες που τρέμουν μην πέσουν θύματα βιασμού.
Έτσι, οι ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν κανένα πρόβλημα «να αλλάξουν τα φώτα» στην πραγματικότητα βαφτίζοντας ως «κοινωνικό χώρο» εστίες παραβατικότητας και εκκόλαψης εγκληματικών ενεργειών, όπως η συγκεκριμένη κατάληψη. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν μας προξενεί καμία εντύπωση ότι συμπαραστέκεται στα θλιβερά αυτά υποκείμενα (τα οποία ήταν τόσο επαναστάτες, ώστε επί χρόνια είχαν δωρεάν ηλεκτρικό και νερό.). Την επόμενη, όμως, φορά που κάποιος θρασύς εκπρόσωπος τους θα βγει για να πει ότι «δεν έχουμε καμία σχέση με κουκουλοφόρους» ή ότι «καταδικάζουμε την βία απ' όπου κι αν προέρχεται» ας τους τρίψει κάποιος στη μούρη (και) αυτή την εμετική ανακοίνωση συμπαράστασης υπέρ των ανθελλήνων παρακρατικών κουκουλοφόρων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: