Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Άρρωστοι φανατίλες μουσουλμάνοι: Λύντσαραν Χριστιανό επειδή "βεβήλωσε το Κοράνι"

Δεν μπορεί ο πλανήτης να παρακολουθεί αδρανής, τις συνεχείς σφαγές στις χώρες των καθυστερημένων φανατικών.
Η ανοχή και ο σεβασμός στη θρησκεία του άλλου, είναι δεδομένος σε όλο τον κόσμο: εκτός φυσικά από τις αμιγώς Μουσουλμανικές χώρες, όπου μάζες ηλιθίων, παρακινούμενες από...
τυφλό θρησκευτικό μίσος -μόνο οι μουσουλμάνοι το έχουν αυτό, καμία άλλη θρησκεία- κατακρεουργούν αλλόδοξους για "ψύλλου πήδημα". Το παράδοξο είναι, ότι οι άνθρωποι που βεβηλώνουν Χριστιανικά σύμβολα στην Ελλάδα (φάτνες, εκκλησίες κλπ), είναι ταυτόχρονα και λάτρεις της μουσουλμανικής επέλασης και στην Ελλάδα και βαφτίζουν "ρατσιστή", "ακροδεξιό" ή "φασίστα" κάθε κανονικό δημοκρατικό άνθρωπο, που δεν θέλει να μπολιαστεί η κοινωνία μας από το γελοίο θρησκευτικό μίσος αυτών των γελοίων, που βιάζουν από κοτόπουλα μέχρι αγελάδες και σφάζουν κοριτσάκια, επειδή φάνηκε η γάμπα τους ή ψυχικά ασθενείς, γιατί έσκισαν ένα φύλλο απ΄το κοράνι !  Αυτό και μόνο δείχνει, πόση τρικυμία στο μυαλό έχουν οι διάφοροι "προοδευτικοί" αριστεροί φασίστες, που θέλουν ντε και καλά να επιβάλλουν τη μουσουλμανική τρέλα στην Ελλάδα! Με το ζόρι! Οι φασίστες του κερατά!
Η Δύση έχει ανθρωπιστική υποχρέωση να κάνει αυτά τα στίφη των φανατικών να καταλάβουν, ότι αυτός ο φανατισμός δεν είναι επιτρεπτός σε αυτό τον πλανήτη. Κάποιος πρέπει να τους πλακώσει στις σφαλιάρες, για να συνέλθουν από την θρησκευτική τρέλα.
Η είδηση                                  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ     ΕΔΩ

ΕΞΩ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: