Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο ΠΝ μας !!


Απ’ ότι άκουσα (από συμμετέχοντες), η Άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 13» στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία (σωστή σχεδίαση – ακριβής προγραμματισμός – μεθοδική εκτέλεση και ….. απαράμιλλο σθένος) !! http://tinyurl.com/pfwt6ot
ΜΠΡΑΒΟ στους συμμετέχοντες και ειδικά στα πληρώματα των πλοίων μας !!
Προφανώς και η επιτυχία της Άσκησης δεν θα έχρηζε της σχετικής επισήμανσης (και των αφειδών συγχαρητηρίων) μου, καθώς και στο παρελθόν ανάλογες ασκήσεις ήταν εξ ίσου επιτυχείς.
Όμως ειδικά σήμερα, το γεγονός αυτό αποτελεί μια ξεχωριστή απόδειξη προοπτικής και «ελπίδας», ότι :
- τα αποτελέσματα τα φέρουν κυρίως οι άνθρωποι και όχι τα μέσα !!
- ο σωστός επαγγελματίας, την ώρα του καθήκοντος, δεν αποσπάται από τα προσωπικά του προβλήματα και κάθε λογοίς δυσχέρειες, αυτό είναι και το κύριο χαρακτηριστικό ενός «λειτουργού», από ένα υπάλληλο !!
- την αξιοπιστία της φέρει το φρόνημα και την υπέρβαση, την κουβαλά η παράδοση του Ναυτικού μας !!
- η νέα γενιά (τα πληρώματα και οι Κυβερνήτες τους), που τόσο αδίκησε και υπονόμευσε η κοινωνία μας, είναι ένα λαμπρό παράδειγμα αυταπάρνησης και μεγαλείου ψυχής, μέσα στη μιζέρια και τη γενικευμένη εθνική κατάθλιψη μας!!
Το παράδειγμα του Πολεμικού Ναυτικού μας, ας φωτίσει όλους όσους σήμερα λιποψυχούν, «καταθέτουν τα όπλα» και υποκύπτουν από το βάρος των προβλημάτων τους και ας ευαισθητοποιήσει επιτέλους όλους αυτούς τους «υπεύθυνους», που έχουν μάθει να αυτοβερμπαλίζονται μόνο με τα δικά τους παχιά λόγια, χωρίς πράξη και ουσία !! Στο σημερινό αποτέλεσμα του ΠΝ, «αυτοί» δεν έχουν καμιά συνεισφορά !
Εν ενεργεία συνάδελφοι,
είμαι υπερήφανος για εσάς και ελπίζω λόγω εσάς !!
Υποναύαρχος ε.α. Κ. Βουλγαράκης
olympia 
                                          
    ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ        ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: