Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ





---------- Προωθημένο μήνυμα ----------
Από: Πατριωτικό Μέτωπο <pametopo@gmail.com>
Ημερομηνία: 19 Ιουλίου 2010 4:54 μ.μ.
Θέμα: Πατριωτικό Μέτωπο: Καλό κατευόδιο Σωκράτη
Προς: cretan.patriot@gmail.com



Πατριωτικό Μέτωπο
Ακαδημίας 88
Αθήνα
Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜ:
6980292626

Αθήνα 19 Ιουλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλια, ακόμη ένα “crash test” αντίδρασης της ελληνικής Κοινωνίας και ιδιαίτερα της ελληνικής «μπλογκόσφαιρας», στις επιταγές των νεοταξιτών. Ολοταχώς προς «αργεντινοποίηση» της χώρας. Καλό κατευόδιο Σωκράτη.
Η εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλια, είναι ένα σαφές μήνυμα προς κάθε αποδέκτη: «Όποιος μιλάει, εκτελείται». Το νεοταξίτικο σύστημα παραεξουσίας, περνά με την εκτέλεση του γνωστού δημοσιογράφου, σε μια νέα φάση στις τακτικές του. Επιλέγοντας ως δολοφονικό του στόχο την δυνατότερη φωνή του διαδικτύου, τον επικεφαλής του «Τρωκτικού». Και στέλνοντας με αυτήν την γκανγκστερικού τύπου κίνηση, ολάκερη την ελληνική κοινωνία και τους ελάχιστους αντιστεκόμενους στις επιταγές τους, βαθύτερα στο πηγάδι της απόγνωσης, αλλά και της οργής.
Παράλληλα, με την εκτέλεση του Σωκράτη, ανοίγει ένας νέος και ιδιόμορφος κύκλος αίματος, όπου από τη μία πλευρά έχουμε το πανίσχυρο παρακράτος και από την άλλη, ελεύθερες και παλικαρίσιες φωνές, που υψώνονται διαμαρτυρόμενες για την συνολική κατρακύλα της υπόστασής μας ως γένους και ως κοινωνίας. Οι οποίες όμως, δεν έχουν, ακόμη τουλάχιστον καταλάβει πως το παρακράτος, είναι αποφασισμένο να χτυπήσει με τον πιο άγριο και ύπουλο τρόπο, οποιονδήποτε αντιστέκεται και πως κάποια στιγμή επιτέλους, θα πρέπει να συνενώσουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους.
Η «αργεντινοποποίηση» της Ελλάδας, προχωρά με βήμα σταθερό και αδιατάρακτο. Βρισκόμαστε στη «φάση Αλφονσίν», όπου ο κατ’ επίφαση σοσιαλισμός, εκποιεί τα περιουσιακά στοιχεία του κράτους, διαπραγματεύεται το μοίρασμα των ιματίων του εθνοχώρου μας, εξευτελίζει την αξιοπρέπειά μας, διαλύει τον κοινωνικό μας ιστό, ενώ από την πλευρά του, το παρακράτος εκτελεί με δολοφονίες όπως του Σωκράτη, τις όποιες φωνές αντίστασης.
Από την πορεία των πραγμάτων, στο μέλλον που έχουν ήδη προδιαγράψει οι νεοταξίτες, θα δούμε και πότε θα έχουμε τις πρώτες ανατροπές στις ισορροπίες που κρατούν μεταξύ τους τα κόμματα, οι συντεχνίες, τα ΜΜΕ, τα μεγάλα αφεντικά του τόπου και το παρακράτος. Το πόσο κοντινό ή μακρινό είναι αυτό το μέλλον, είναι στα χέρια του ελληνικού λαού.
Όσο για τις δολοφονίες όπως αυτή του Σωκράτη, η ιστορία αυτού του τόπου έχει διδάξει πάμπολλες φορές, πως οι φωνές αντίστασης απέναντι στα εκάστοτε φασιστοειδή που τυράννησαν τον τόπο, όχι μόνο αποδυναμώνονται από τέτοιου τύπου εκτελέσεις, αλλά γίνονται δυνατότερες και αποφασιστικότερες. Και για να θυμηθούμε ένα παλιότερο σύνθημα, βγαλμένο μέσα από τα σπλάχνα του λαού, αφιερώνοντάς το στον Σωκράτη, υπενθυμίζουμε: «Ένας στο χώμα, χιλιάδες στον αγώνα». Καλό κατευόδιο Σωκράτη.
Σημείωση: Αν δεν επιθυμείτε να είστε αποδέκτες του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε. Ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη για την ενόχληση.
 



--
"BLOG  ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ  ΚΡΗΤΗΣ"  

http://cretanpatriot.wordpress.com/

ΤΟ  ΝΕΟ  ΜΑΣ  ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
ΣΤΗ  ΝΕΑ  ΜΑΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: