Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/07/blog-post_9835.html.ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ///////////////////////////////////////////////////////////////////

Είναι πλέον ξεκάθαρο και στην Ελλάδα οτι μόνο μέσω του διαδικτύου και των blogs μπορούν να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους. Πριν μερικούς μήνες δημοσιεύσαμε σχετικό άρθρο για την λογοκρισία στο διαδίκτυο. Εχουμε αποκαλύψει αρκετές φορές οτι οι "περιούσιοι" θέλουν να "κλείσουν" το διαδίκτυο. 

Ακούσαμε σήμερα μετά την δολοφονία του Γκιόλια διευθυντές καναλιών και μεγαλοδημοσιογράφους σε ραδιόφωνα και τηλεόραση να λένε οτι τα ανώνυμα blogs δεν είναι δημοσιογραφία.

Και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για αυτούς να κάνουν την προπαγάνδα τους, όχι μόνο για το "ΤΡΩΚΤΙΚΟ" αλλά για όλη την blogόσφαιρα και το διαδίκτυο. Λένε οτι εξαιτίας της ανωνυμίας είναι αναξιόπιστα τα όσα αποκαλυπτικά αναφέρονται στα blogs.

Αυτό είναι ένα προβοκατόρικο ψέμμα. Θέλουν να γράφουμε επώνυμα για να μας τρομοκρατούν οτι θα χάσουμε την δουλειά μας ή ακόμη και την ζωή μας.

Για αυτό θέλουν να γνωρίζουν ποιοί είναι πίσω απο ένα blog. Για να μας πιέσουν δικαστικά ακόμη και αν δεν μπορούν να μας καταδικάσουν.

Με λίγα λόγια θέλουν να μας βγάλουν απο την μέση για να μην συνεχίσουμε να αφυπνίζουμε ολοένα και περισσότερους Ελληνες.


Αν οι κύριοι του κατεστημένου έλεγαν αλήθειες τότε δεν θα φοβόταν την κριτική.

Η αλήθεια δεν φοβάται την έρευνα. Αν κάποια είδηση είναι πραγματική τότε δεν έχει καμιά σημασία αν είναι ανώνυμη ή επώνυμη. Το θέμα είναι να μπορεί να αποδειχθεί.

Οσον αφορά για τις "ΣΕΧΤΕΣ", θυμηθείτε τους πράκτορες της Μοσάντ που πανηγύριζαν όταν έπεφταν οι Δίδυμοι Πύργοι και τις αποκαλύψεις του Κουντάρδα για το ποιών τα συμφέροντα εξυπηρετούν οι δήθεν "αντιεξουσιαστές αναρχο-αριστεροί τρομοκράτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: