Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Η Ελλάδα εγκαταλείπει επισήμως τα δικαιώματά της επί της υφαλοκρηπίδας!

Δώρο στην Τουρκία έκανε ολόκληρη της Ελληνική υφαλοκρηπίδα με δηλώσεις του στον ρ/σ «Real fm» ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος διατυπώνοντας καινοφανείς θεωρίες περί “υφαλοκρηπίδας βάθους 200 μέτρων”. Ο Πάγκαλος μετά την εθνική προδοσία των Ιμίων…. Βάφτισε την Ελληνική υφαλοκρηπίδα ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ !!! O Θ. Πάγκαλος νομιμοποίησε πλήρως τις Τουρκικές έρευνες στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα.  Οι δηλώσεις του αυτές συνιστούν κυνική ομολογία της ξεκάθαρης παραχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων, βάσει των όσων είπε για το θέμα των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος στην συνέντευξή του της 14ης Ιουλίου: «…στην εξωτερική πολιτική και την αμυντική πολιτική οι δημόσιες δηλώσεις των αρμοδίων Υπουργών είναι κορυφαία πράξη, κορυφαία πράξη κατά το Διεθνές Δίκαιο» είπε τότε ο υπουργός.
Άρα έχουμε πράξεις πλέον και όχι απλά λόγια από την κυβέρνηση και από τον αντιπρόεδρό της και υπεύθυνο σε θέματα Άμυνας και Εξωτερικής Πολιτικής.
Με την δήλωσή του, η οποία κατά τον Ε.Βενιζέλο συνιστά “κορυφαία πράξη” ο Θ. Πάγκαλος νομιμοποίησε πλήρως τις Τουρκικές έρευνες στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα, αφού δήλωσε καθαρά ότιδεν υπάρχει τέτοια υφαλοκρηπίδα!
Ιδού οι σχετικές δηλώσεις του: «Τα “Πίρι Ρέις” και “Τσεσμέ” κάνουν έρευνες σε διεθνή ύδατα, όπου όποιος θέλει μπορεί να κάνει έρευνες, όχι μόνο οι παράκτιες χώρες. Οχι μόνο η Ελλάδα και η Τουρκία. Μπορεί να έρθει πλοίο Ρώσικο, Αμερικάνικο, ή από το Κονγκό. Στα διεθνή ύδατα, όποιος θέλει μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Στο Αιγαίο υπάρχει το πρόβλημα (…) Στα διεθνή ύδατα, δεν είναι ούτε δικά μας…», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, σύμφωνα με το απομαγνητοφωνημένο κείμενο που διένειμε ο σταθμός.
Προσέξτε και πως δικαιολόγησε την εθνική προδοσία:http://xryshaygh.wordpress.com/2010/07/23/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%AE%CE%BC%CF%89%CF%82-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA/#more-33658.ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ//////////////////////////////////////////////////////////////

Δεν υπάρχουν σχόλια: