Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

"Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ


http://www.stoxos.gr/2010/07/blog-post_2220.html.ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ 

ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ... ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΜΟ!

«Ο όρος που μας έχει επιβληθεί στην πορεία της ευρωπαϊκής ενσωμάτωσής μας δεν συμπεριλαμβάνει μόνον άρνηση του ονόματος του κράτους μας, αλλά και άρνηση των ατομικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων των πολιτών της χώρας μου, του δικαιώματος στον αυτοπροσδιορισμό και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Απλούστατα, είναι αδύνατον να γίνει αποδεκτή, και πολύ περισσότερο, να εφαρμοστεί λύση, που θα έχει ένα τέτοιο αποτέλεσμα», αναφέρει ο πρόεδρος των γυφτοσκοπιανών, Γκιόργκι Ιβάνοφ, σε άρθρο του, σε έκδοση του περιοδικού «Πολιτική Σκέψη», του οποίου η παρουσίαση έγινε, χθες, στα Σκόπια, από το Ινστιτούτο «Konrad Adenauer», σε συνεργασία του με το τοπικό Ινστιτούτο για τη Δημοκρατία «Societas Civilis».
«Οι παρεμποδίσεις εκ μέρους της Ελλάδας για την ένταξη της Μακεδονίας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, εφόσον υιοθετηθούν ως νέα πρακτική, θα προκαλέσουν επικίνδυνη, αλυσιδωτή άσκηση του βέτο, κάτι που μπορεί εκ νέου να μας παρασύρει στη δίνη του πολιτικού αναχρονισμού του 19ου αιώνα. Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τον γείτονα μας (την Ελλάδα) να αντιμετωπίσει το γεγονός πως η Μακεδονία και οι Μακεδόνες υπάρχουν, ως ειλικρινείς γείτονες και φίλοι», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο άρθρο του ο Ιβάνοφ!
Αν θέλει βεβαίως ο γυφτοσκοπιανός πρόεδρος μπορεί να μας επισκεφτεί στις 18 Ιουλίου στη Φλώρινα για να μάθει ποιοι είναι οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: