Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Έκλεισε το troktiko, η κόκκινη χούντα πέρασε


Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Ιουλίου 24, 2010
Κι όμως το μεγαλύτερο εν Ελλάδι Blog έκλεισε λόγω του τρομοκρατικού χτυπήματος. Κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι όπως και ο εθνικός γελωτοποιός, μας είχαν κατηγορήσει πως εμείς είμαστε αυτοί που δεν θέλουμε την ελευθερία του λόγου.
Μάλιστα ο γνωστός γελωτοποιός είχε παραφράσει τα λόγια του Γ.Γ του κινήματός μας σε μια εκπομπή όπου είχε παρουσιαστεί λέγοντας επ’ ακριβώς o γελωτοποιός πως « όποιος μας ενοχλεί θα βλάπτει την Πατρίδα» θέλοντας να μας παρουσιάσει συμφεροντολόγους δίχως αξιοκρατία ενώ ο Γ.Γ είχε πει πως “Όποιος δια του λόγου βλάπτει την Πατρίδα δεν έχει δικαίωμα λόγου γιατί για εμάς η Πατρίδα είναι η υπέρτατη αξία.”
Για να δούμε τώρα τον γελωτοποιό αλλά και όλους τους τάχα σοβαρούς δημοσιογράφους πως θα κρίνουν το παρακάτω περιστατικό. Όποιος δηλαδή δεν συμφωνεί με την τρομοκρατία θα εκτελείται;
Μήπως οι κύριοι αυτοί πράττουν «λειτούργημα» άνευ σχολιασμού; Δυστυχώς η κόκκινη χούντα πέρασε. Ιδού λοιπόν ποιοι προσπαθούν να καταστείλουν και να φιμώσουν. Όχι βέβαια πως τρέφουμε κάποια συμπάθεια στις τάξεις των δημοσιογράφων αλλά φανερώνεται ποιος είναι ο δολοφόνος. Και φυσικά η ιδεολογική ταυτότητα των δολοφόνων.
Όσο και αν τα φερέφωνα προσπαθούν να μας αλλάξουν γνώμη. Όπως με τη δολοφονία του νεαρού Αφγανού που προσπάθησαν να την χρεώσουν σε «ακροδεξιούς». Έχει μαζέψει «λίπος» φυσικά ο εγκέφαλος του νεοέλληνα με τόση προπαγάνδα πλέον αλλά όχι και τόσο όσο να μας κάνουν το άσπρο μαύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: «TROKTIKO»ΤΕΛΟΣ! Oι σφαίρες έκαναν τη δουλειά τους… http://xryshaygh.wordpress.com/2010/07/24/%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-troktiko-%CE%B7-%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7-%CF%87%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B5/

Δεν υπάρχουν σχόλια: