Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ξανά στο δικαστήριο ο ήδη φυλακισμένος Gerd Honsik


http://xryshaygh.wordpress.com/2010/07/29/gerd_honsik/#more-34024

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Ιουλίου 29, 2010
Ο, πολλάκις καταδικασμένος για «άρνηση του Ολοκαυτώματος», αναθεωρητής ιστορικός Gerd Honsik επανέλαβε την Τρίτη σε Αυστριακό δικαστήριο την άποψη του ότι δεν υπήρχαν θάλαμοι αερίων στην Γερμανία στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
«Δεν υπήρχε ούτε ένας θάλαμος αερίων στην ευρύτερη περιοχή της Μεγάλης Γερμανίας. Το πιστεύω αυτό». Είπε στον δικαστήριο στην Βιέννη ο Honsik και, προσκομίζοντας δύο τσάντες γεμάτες με πορίσματα ερευνών και ντοκουμέντα, δήλωσε: «Εδώ τελειώνει το 65χρονο ψέμα σχετικά με θαλάμους αερίων στο Mauthausen και το Dachau», αναφερόμενος σε δύο στρατόπεδα συγκεντρώσεως στην Άνω Αυστρία και την Νότια Γερμανία. «Έχω κυνηγηθεί, όπως ο Νέλσον Μαντέλα, για 25 χρόνια» προσέθεσε.
Ο Honsik είχε βρεθεί ένοχος για “άρνηση του Ολοκαυτώματος και των θαλάμων αερίων” σε μια σειρά αποφάσεων μεταξύ του 1987 και του 2003. Είχε μείνει στην φυλακή τέσσερα χρόνια για την ίδια κατηγορία την δεκαετία του ’60 και καταδικάστηκε ξανά σε ενάμιση χρόνο το 1992 μετά από την έκδοση του βιβλίου του “Freispruch für Hitler?” (“Ασυλία για τον Χίτλερ;”). Όμως κατέφυγε στην Ισπανία, όπου έμεινε για 15 χρόνια, συνεχίζοντας να δημοσιεύει τις έρευνές του προκαλώντας τους διώκτες του, που πέτυχαν την έκδοση του στην Αυστρία το 2007. Οι πιο πρόσφατες καταδίκες του αφορούν το περιοδικό του Halt (Στοπ) και δύο βιβλία του, που εκδόθηκαν κατά την παραμονή του στην Ισπανία.
Ο 68χρονός Honsik βρέθηκε ξανά στο δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα, επειδή η εισαγγελία άσκησε  έφεση σε απόφαση που πάρθηκε τον Μάρτιο και μείωνε την ποινή του από πέντε σε τέσσερα χρόνια, με το σκεπτικό ότι «ήταν υπερβολική». Η ακροαματική διαδικασία της Τετάρτης κατέληξε σε φωνές και διαπληκτισμούς μεταξύ των κατηγόρων, των δικαστών και της υπεράσπισης, με αποτέλεσμα την αναβολή της εκδίκασης για τις 9 Σεπτεμβρίου.
Στην σιωνιστική δυτική «δημοκρατία», όπου παιδεραστές σαν τον Πολάνσκι κυκλοφορούν ελεύθεροι, κάποιοι διώκονται και φυλακίζονται επειδή τολμούν να αμφισβητούν και να ερευνούν το «θέσφατο» του εβραϊκού «ολοκαυτώματος». Η ελευθερία της άποψης στο συγκεκριμένο θέμα επιτρέπεται μόνο εάν συμφωνεί με την δική τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: