Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Προσωπική πρόσκληση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον Α/ΓΕΣ Φράγκο Φραγκούλη...

Εκτύπωση E-mail
19-11-2010 20:http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=15592&Itemid=149
ImageΠροσωπική πρόσκληση στον Α/ΓΕΣ αντιστράτηγο Φράγκο Φραγκούλη  να τον επισκεφθεί την ερχόμενη Δευτέρα, απηύθηνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.
Λϊγες ημέρες πριν κριθεί το αν θα έχουμε νέο Α/ΓΕΕΘΑ (που, σε αυτή την περίπτωση, όλα δείχνουν ότι θα είναι ο νυν Α/ΓΕΣ) η πρόκσληση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σίγουρα έχει "ειδικό βάρος".
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο σημερινό μήνυμά του για την ημέρα των ΕΔ, (21 Νοεμβρίου) εκφράζει το "σεβασμό και την ευγνωμοσύνη",όλου του ελληνικού λαού για την αποστολή που εκπληρώνουν:

"Στις 21 Νοεμβρίου γιορτάζουμε και τιμάμε τις Ένοπλες Δυνάμεις. Τιμάμε όλους εκείνους που με αυταπάρνηση και αυτοθυσία, πολλές φορές υπερβαίνοντας τα ψυχοσωματικά τους όρια, υπερασπίζονται και εγγυώνται την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας. 

    Οι Ένοπλες Δυνάμεις με υψηλή μαχητική και επιχειρησιακή ικανότητα και ετοιμότητα αποτελούν το θώρακα της προστασίας του εθνικού συμφέροντος.
Με την ευκαιρία αυτή, εύχομαι στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στην εκπλήρωση της αποστολής σας. Αξίζετε το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας."   
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: