Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...


http://www.stoxos.gr/2010/11/blog-post_2416.html

... 
ΜΑΣ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ"!


Στοιχίζει στο Έθνος εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ... Μόνο οι εν ενεργεία βουλευτές εισπράτουν από αυτήν ετησίως περίπου 45 εκταμμύρια ευρώ. Άλλα 40 εκτατομμύρια ευρώ στοιχίζουν πρώην βουλευτές και πρωθυπουργοί... Αν σε αυτά προσθέσει κανείς τα δωρεάν κινητά και σταθερά τηλέφωνα, το αυτοκίνητο, τους 5 υπαλλήλους κάθε βουλευτή που πληρώνει το δημόσιo, το γραφείο, τα ξενοδοχεία, τις γραφικές ύλες κάθε βουλευτή που επίσης πληρώνονται από το δημόσιο... ζαλίζεται...


Κι ακόμη στον λογαριασμό δεν θα έχουν μπεί, οι 1400 μόνιμοι υπάλληλοι της Βουλής (με πρώτο μισθό καθαρά 1900 ευρώ) οι οποίοι σπανίως προσέρχονται στην εργασία τους αφού είναι οι περισσότεροι, συγγενείς και φίλοι των πολιτικών, τα λειτουργικά έξοδα των υπηρεσιών και των εγκαταστάσεων της, (υπερσύγρονο γυμναστήριο, τηλεοπτικός σταθμός κλπ), τις επιχορηγήσεις των κομμάτων που φτάνουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, τα χρέη των κομμάτων σε τράπεζες και κράτος που φτάνουν τα 300 εκατομμύρια ευρώ και που εμείς πάλι θα πληρώσουμε... Τότε λιποθυμά!


Κι αυτά είναι μόνο τα φανερά... Το κτίριο πάνω από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη έχει καταντήσει εκτός από μηχανή εξαφανίσεως των χρημάτων του Ελληνικού λαού και σε άσυλο για κάθε λογής συμμορίτη πολιτικάντη, που σε συνεργασία με εργολάβους, εφοπλιστές και οικονομικούς παράγοντες του εσωτερικού και της αλλοδαπής, δημιουργούν ένα δίκτυο αλληλουποστήριξης (σου δίνω πολιτικές αποφάσεις, μου δίνεις μαύρα χρήματα σε οφ-σορ στην Μαρτινίκα) τόσο σταθερό και τόσο απρόσιτο που έχει εξελίξει σε βάθος χρόνου την Ελληνική Βουλή σε μιά αχόρταγη Γιάφκα, που απομηζά αργά αλλά με σύστημα και συνέπεια ολόκληρο τον Εθνικό μας πλούτο.


Ακόμη κι αν ο απλός κόσμος δεν γνωρίζει αυτά τα νούμερα επακριβώς, ακόμη κι αν δεν άκουσε ποτέ για κάποια συγκεκριμένη συναλλαγή εκατοντάδων εκατομμυρίων που διαπράχθηκε εις βάρος του μέσα από αποφάσεις που παρθηκαν εντός του κοινοβουλίου, γνωρίζει πως η πραγματικότητα είναι αυτή και δεν άλλάζει, ούτε με εκλογές, ούτε φυσικά με την επιλογή του διαχειριστή που θα αναλάβει να τον στραγγίξει, για να περνάνε ακόμη καλύτερα οι ίδιες φάρες που περνάγανε καλά και τις περασμένες δεκαετίες.


Όλα τα παραπάνω είναι ένα μέρος μόνο από την αλήθεια που επικρατεί στην "Ελληνική Βουλή. Ένα μικρό μέρος από αυτά που γνωρίζουμε κι ακόμη μικρότερο από αυτά που δεν γνωρίζουμε... Και δεν είναι καθόλου υπερβολή ο χαρακτηρισμός της "Γιάφκας" που σήμερα αποδίδουμε. Ξέρουν όλοι πολύ καλά, ότι η πολιτική (και όχι μόνο) συμμορία που ρήμαξε την Πατρίδα και την υποθήκευσε εξ' ολοκλήρου στο μέλλον έχει βρεί εκεί μέσα καταφύγιο...

"ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: