Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

«Πολυπολιτισμική κοινωνία»: Άγρια δολοφονία και τεμαχισμός αλλοδαπού από αλλοδαπούς


Posted by xryshaygh στο Νοεμβρίου 12, 2010
«Εξελίσσεται» η ελληνική(;) κοινωνία… Σύμφωνα πάντα με τα σχέδια των «προοδευτικών» και των πάσης φύσεως αντιρατσιστών! Η είδηση η οποία σας παραθέτουμε αναφέρει ότι εξιχνιάστηκε ένα άγριο έγκλημα και συγκεκριμένα η δολοφονία ενός Αιγύπτιου από τρεις άλλους αλλοδαπούς και έχει ως εξής:
 «Την εξιχνίαση της δολοφονίας ενός 40χρονου Αιγύπτιου ηλεκτρολόγου, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί τεμαχισμένο στις 11 Μαΐου 2010 στην Καλλιθέα, ανακοίνωσε η αστυνομία. Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα τρία άτομα που φέρεται να ομολόγησαν το έγκλημα. Φερόμενοι ως δράστες είναι δύο Παλαιστίνιοι 30 ετών, ένας Αλγερινός 35 ετών κι ένας Ιρακινός 25 ετών.
Σύμφωνα με τις ομολογίες τους, την ανθρωποκτονία σχεδίασε ο Αλγερινός επειδή το θύμα είχε αναλάβει την εργολαβία για την ηλεκτρολογική εγκατάσταση σε μια οικοδομή. Για να τον εκδικηθεί επειδή ήθελε εκείνος τη δουλειά, ο 35χρονος έπεισε έναν φίλο του θύματος, τον 30χρονο Παλαιστίνιο, να κανονίσει να συναντηθούν στο σπίτι του.
Η συνάντηση έγινε στο διαμέρισμα του Παλαιστίνιου, στην οδό Σκρα 82 στην Καλλιθέα, όπου σκότωσαν τον Αιγύπτιο και στη συνέχεια για να εξαφανίσουν το πτώμα το τεμάχισαν στην μπανιέρα του διαμερίσματος, έβαλαν τα ανθρώπινα μέλη σε ένα σακ βουαγιάζ και το εγκατέλειψαν δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Σαπφούς.
Αναζητείται και τέταρτος ύποπτος, ένας 35χρονος Ιρακινός, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διαφύγει στο εξωτερικό.» (Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: