Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ ΤΗΣ... "ΙΣΚΕΤΣΕ". Ο ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!


http://www.stoxos.gr/2010/11/blog-post_29.html

... 
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΟΚΤΑΡΕΣ" ΣΤΟΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ! 

Κανείς μέχρι στιγμής δεν τόλμησε και δεν τολμάει να ασχοληθεί με την ποινικώς κολάσιμη στάση του ΨευτοΜουφτή Αχμέτ Μετέ !!!!!! 



Τον αφήνουν και Αλωνίzει ελεύθερος ως αυτοδιόριστος Mουφτής "Ισκέτσε" ( Ξάνθης ) όπως αυτοαποκαλείται και όραμά του να γίνει ο Παντουρκιστής ΝεοΘωμανός Ηγέτης όλων των Βαλκανίων αντιποιούμενος κάθε αρχή και παριστάμενος σε κάθε εκδήλωση που διοργανώνουν οι Γκρίzοι Λύκοι !!!!! 


O αυτοδιόριστος και αυτοαποκαλούμενος Μουφτής της Ισκέτσε ( Ξάνθης ) Αχμέτ Μετέ, ο οποίος σε μια ΣΟΒΑΡΉ και ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ χώρα θα έπρεπε να διώκεται ΗΔΗ για το ποινικό αδίκημα της αντιποίησης άσκησης θρησκευτικής αρχής και όχι μόνο, ανακοίνωσε ότι σταδιακώς στα 231 κουρμπάνια που έγιναν μόνο στην Ξάνθη, συγκεντρώθηκαν χρήματα από τους εράνους που όδευσαν στο εξωτερικό. 


Συγκεκριμένα από Ισλαμικό έρανο σε 97 κουρμπάνια τα χρήματα κατευθύνθηκαν σε πλημμυροπαθείς Ισλαμιστές Μουτzαχεντίν του Πακιστάν. 


Οι 74 ΚουρμπανοΈρανοι κατέληξαν σε ακραίους Παντουρκιστές της Βουλγαρίας, σε Τσάμηδες της Αλβανίας αλλά και σε Τούρκους «Μακεδόνες», της... "Δημοκρατίας της Μακεδονίας" !!! 


Κατάλαβες Έλληνα ;;;;; !!!!!!!!


Τα 42 πήγαν σε Ισλαμιστικά Ιδρύματα Βακουφίων στην Τουρκία Αυτό κι αν είναι οικονομία του Τρόμου.!!!! 


Μάλιστα ο αυτοδιορισθείς Μουφτής "Ισκέτσε" (Ξάνθης) όπως αυτοαποκαλείται ο Μετέ δεν έστειλε για παράδειγμα ούτε ένα ευρώ στην Σερβία, στην περιοχή του Κρέγεβο, που επλήγη από σεισμό !!!!!! 


Ξέρουμε ότι στα Βαλκάνια άνοιξε ένας νέος δρόμος οικονομίας και εγκλήματος στην περιοχή, ο οποίος δεν κλείνει εύκολα, Τον οποίο συντηρεί η ΝεοΘωμανική πολιτική Νταβούτογλου με οικονομική διείσδυση και συντηρώντας τα δίκτυα των λαθρομεταναστών !!!!! 


Καθημερινή είδηση ότι λεωφορείο ξεφόρτωσε δεκάδες μετανάστες ή ότι πιάσανε 
στους Κήπους λαθραία αντικείμενα ή ότι τόσοι από την Τουρκία μπήκαν εδώ με παράνομα προϊόντα και λοιπά ακούγονται καθημερινά τα τελευταία 15-20 χρόνια και μαzί έχει αναπτυχθεί μια νέα οικονομία που υπηρετεί το Ισλάμ, το γνωστό ως Islamic Banking, Ισλαμικό Τραπεζικό σύστημα (Δεν είναι λίγες οι φορές που παλαιότερα η Εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ είχε αποκαλύψει Τραπεzικά εμβάσματα από Τουρκία και Σαουδική Αραβία που προωριzόταν Σε Ψευτομουφτή και Πρώην Μουσουλμάνο Βουλευτή της Θράκης). Ολόκληρες επιχειρήσεις σε πάνω από 20 τομείς από την εκπαίδευση – μέχρι την καλλιτεχνική δραστηριότητα ΚΑΙ από την βαριά βιομηχανία μέχρι το εμπόριο, λειτουργούν για να υπηρετούν μόνο ένα, το δόγμα και την κουλτούρα του ΠανΤουρκιστικού Ισλάμ. 


Όταν βγαίνει ένας απόφοιτος Ιμάμης από Ισλαμιστική Θεολογική σχολή μπορεί να πάει σε ένα τzαμί της Άγκυρας και αφού περάσει τις εξετάσεις που πρέπει, (από κλιμάκιο της ΜΙΤ) παίρνει το διαβατήριο ή του παρέχουν όλα τα απαραίτητα χαρτιά με προορισμό την ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ όπου αυτός θα πάει και θα εγκατασταθεί εκεί και θα λειτουργεί μονίμως υπέρ του Παντουρκισμού. 


Αυτοί οι άνθρωποι είναι πυρήνες της Τουρκίας .!!!!! 


Αυτή είναι η Τουρκική Τρομοκρατία, αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΝΩΣΤΑ και δεν έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα στο αντικείμενο τα στελέχη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ όπως θα έπρεπε, ώστε να τους παρακολουθούν σε κάθε βήμα σε κάθε ανάσα αλλά ούτε και οι δημοσιογράφοι για να τα ανακαλύψουν ακολουθώντας το δημοσιογραφικό ένστικτο. 
Καλά θα κάνουν όλοι αυτοί οι Καρεκλοκένταυροι και ο συρφετός που διαχειρίστηκε και διαχειρίzεται την ασφάλεια της χώρας τα τελευταία 10 χρόνια, να σκύψουν πάνω στο zήτημα. 


Η Τουρκία εκτός από τα προγεφυρώματα,τα άρματα και τα στρατεύματα πραγματοποιεί καθημερινά και διπλωματικό πόλεμο. 


Κάθε μέρα έχουμε πάνω από 30 παραβιάσεις από Τουρκικά Αεροσκάφη. Έχουμε τα διάφορα καραβάκια να πηγαινοέρχονται, έχουμε το Τουρκικό Προξενείο που κάνει την δουλειά του όπως και τους πυρήνες εγχώριους πράκτορες!!!! 


Οι μόνοι που έχουν τα μάτια Ορθάνοιχτα είναι οι Ελληνόψυχοι Ακρίτες που χρόνια τώρα ενωμένοι βρίσκονται απέναντι σε κάθε εχθρική ανάσα !!!!!!!!! 


ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

ΒΑΡΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!! 


ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΕΣ ΟΚΤΑΡΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ !!!!

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ !!!!!!!! 


*ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ *


ΔΙΚΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ
ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ
ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ
ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!


ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!!!!!!!!!


Ο.Ε.Ν. ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: