Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Επίδοση πτυχίων στους ΔΕΑ Α' ΕΣΣΟ

http://www.saith.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=237&Itemid=2 PDF Εκτύπωση E-mail

Τελετή επιδόσης πτυχίων στους Δόκιμους Έφεδρους Αξιωματικούς της Α' ΕΣΣΟ 2011, έλαβε χώρα στο Στρατόπεδο “Επιλάρχου Μελίδη” (ΚΕΤΘ) στον Αυλώνα την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011, παρουσία συγγενών και φίλων των νέων Αξιωματικών. Αφού έγινε η τελετή παράδοσης – παραλαβής των εμβλημάτων της Σχολής από τους ΔΕΑ στους ΥΕΑ ακολούθησε η επίδοση των πτυχίων. Τα πτυχία στους ΔΕΑ επέδωσε ο ΔΙΤ/ΓΕΣ Υποστράτηγος κ. Ρέππας Βασίλειος, παρουσία και του Διοικητού της Σχολής Αξιωματικών Τεθωρακισμένων Συνταγματάρχου (ΤΘ) κ. Ντόκου Δημητρίου. Ο Δκτης της Σχολής κ. Ντόκος Δημήτριος καλωσόρισε τους νέους αξιωματικούς, “...να είστε περήφανοι που φέρετε επάξια τον τίτλο του Έλληνα Αξιωματικού” είπε χαρακτηριστικά, ενώ ο ΔΙΤ/ΓΕΣ κ. Ρέππας Βασίλειος μετέφερε τους χαιρετισμούς του Α/ΓΕΣ Αντιστρατήγου κ. Φράγκου Φραγκούλη, στους νέους αξιωματικούς και τους συγγενείς τους, τονίζοντας την ευθύνη που θα φέρουν πλέον για την εκτέλεση των καθηκόντων τους σαν αξιωματικοί των Τεθωρακισμένων.
Η τελετή έληξε με την παρέλαση τμημάτων ενόπλων ΥΕΑ και των νέων αξιωματικών.

Επίδοση αναμνηστικού στον Δκτη του ΚΕΤΘ

Της τελετής επιδόσεως προηγήθηκε η επίδοση αναμνηστικού διπλώματος από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Ιππικού – Τεθωρακισμένων Υποστρατήγου ε.α. κ. Παπαδογεωργόπουλου Χρήστου στον Ταξίαρχο κ. Δοκμετζόγλου Βασίλειο με την ευκαιρία της ανάληψης της Διοίκησης του ΚΕΤΘ.
Στην τελετή απονομής παρέστησαν και οι: Πρόεδρος ΣΑΑΙΤΘ Υποστράτηγος ε.α. κ. Παπαδογεωργόπουλος Χρήστος, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Αντιστράτηγος ε.α. κ. Κατσάρης Θεόδωρος, τα μέλη,  Αντιστράτηγος ε.α. κ. Καλλεντερίδης Κωνσταντίνος, Αντισυνταγματάρχης (ΤΘ) ε.α. κ. Καλλεντερίδης Σάββας, ο οποίος παρέστη και ως υπερήφανος γονιός αφού ο γιός του ήταν ένας από τους νέους αξιωματικούς που ενετάχθη στις τάξεις των αξιωματικών των Τεθωρακισμένων, ο Ίλαρχος ε.α., επιμελητής του περιοδικού του Συνδέσμου κ. Λιβέριος Πετρίδης και ο εφ. Ανθυπίλαρχος ε.α. κ. Καραβίας Χρήστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: