Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Τα ελληνικά νιάτα και πάλι στην κορφή

poloΚάποιοι, κυρίως της κυβέρνησης, προσπαθούν να εμφανίσουν τους Έλληνες ως περίπου άχρηστους. Κι όμως, δεν παύουν να διαψεύδονται. Η χώρα μας έχει καταπληκτικό ανθρώπινο δυναμικό, με αστείρευτες ικανότητες και δυνάμεις, όπως απέδειξε η κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος από την Εθνική μας Ομάδα Γυναικών υδατοσφαίρισης. Και είμαστε σίγουροι ότι έπεται συνέχεια και σε πολλούς άλλους τομείς.
Είναι νομίζω ανώφελο να κάτσουμε να απαριθμήσουμε τις επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού την τελευταία δεκαετία. Είναι πολλές, πάρα πολλές. Όπως και οι επιτυχίες σε άλλους τομείς. Τα ελληνικά νιάτα, που η άθλια, εθνομηδενιστική και ξενόδουλη κυβέρνηση του μνημονίου στέλνει στην ξενιτιά για εργασία και επαγγελματική αποκατάσταση, σηκώνουν σε κάθε ευκαιρία ψηλά τη γαλανόλευκη στο βάθρο, αναδεικνύοντας τον πατριωτισμό αλλά και τις απεριόριστες δυνατότητές τους.
Απεργάζονται την εθνική μας εξόντωση
Την ίδια ώρα, στα κυβερνητικά καταγώγια, κάποιοι εξετάζουν τον τρόπο εκποίησης του εθνικού μας πλούτου, το πώς δηλαδή θα στερήσουν από τα ελληνικά νιάτα τον κόπο των προγόνων τους, δηλαδή τον εθνικό πλούτο, εκποιώντας τον για τριάκοντα αργύρια στους κερδοσκόπους και θιασώτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η κυβερνητική καμαρίλα, δεν θέλει «Έλληνες» στα πόδια της. Θέλει νέους αλλοδαπούς, «φτηνό εργατικό δυναμικό» τριτοκοσμικής προέλευσης, άτομα που δουλεύουν για λίγα, χειραγωγούνται εύκολα, δεν συνδικαλίζονται, δεν έχουν άποψη, δεν ζητούν. Οι Έλληνες νέοι, είναι ακριβοί για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τους ανθρώπους της στο ΠΑΣΟΚ.
Μια απάντηση στους εθνομηδενιστές 
Κι όμως, τα ελληνικά νιάτα διαπρέπουν και θα διαπρέπουν. Και «σκοτίζοντας» τους εθνομηδενιστές, θα εξακολουθήσουν να σηκώνουν ψηλά στο βάθρο τη γαλανόλευκη. Για να υπενθυμίζουν σε όλο τον κόσμο, από τι υλικό είμαστε πλασμένοι εμείς οι Έλληνες και τι είμαστε ικανοί να καταφέρουμε. Οι επιτυχίες αυτές λοιπόν των νέων μας, καθιστούν ξένα σώματα στην κοινωνία μας όσους προσπαθούν να μας πείσουν ότι μπορούμε να συνεχίσουμε μόνο με τη «βοήθεια» τρίτων και απαρνούμενοι τις αρχές και τις αξίες μας.
Νίκος Χιδίρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: