Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΣΥΝΕΛHΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


http://akommatistoi.blogspot.com/2011/07/h_28.html

Ο πολυεθνικός παρακρατικός στρατός των κουκουλοφόρων που εκπαιδεύεται από ξένες μυστικές υπηρεσίες και χρηματοδοτείται από τον Σόρος, εκτός από τους γνωστούς Αλβανούς Κοσοβάρους UCKάδες τώρα εμπλουτίζεται και με τούρκους πράκτορες της ΜΙΤ. Βέβαια να μην ξεχνάμε και τους χρήσιμους ηλιθίους του Σύριζα που έχουν αναλάβει εργολαβία την βρώμικη δουλειά να δίνουν πολιτική κάλυψη στην δράση του παρακρατικού συρφετού (Δεκεμβριανά 2008).


Διαβάστε ένα παλιό άρθρο του ιστολογίου για το θέμα αυτό

Ελπίζουμε να μην ισχύει - αν και η "πηγή" μας δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης - γιατί αν είναι αλήθεια, τότε το παιχνίδι ... χοντραίνει πολύ και ξεφεύγει από τα στενά όρια του γνωστού πολέμου μεταξύ "αντιεξουσιαστών" - Ματ ή έστω λαού - Κυβέρνησης.

Αν κάτι μπορεί να το επιβεβαιώσει,είναι ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΣΑΝ χθες οι "αναρχικοί", όταν επιτέθηκαν στους οδηγούς της ΕΘΕΛ (ναι, αυτοί που κάποιοι βλαμμένοι έβγαλαν...ασφαλίτες) με "αντρική" αναλογία 500 προς 5!

Γιατί το λέμε αυτό; Δείτε πώς περιγράφουν οι ίδιοι το περιστατικό,μέσα από το μπλογκ τους:"... Από εκείνη την στιγμή πέρασαν τρεις ώρες πολιορκίας όπου ερχόντουσαν, πέταγαν πέτρες μέσα από την σπασμένη τζαμαρία και ανάμεσα από τα σιδερένια κάγκελα της πόρτας, έριχναν τραπέζια, σιδερένια αντικείμενα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε επάνω στην πόρτα και μας έβριζαν. Μάλιστα μας έλεγαν και κότες!!! Οι 500 έλεγαν τους 5 κότες!!! Θέλετε να σας πούμε λίγα από αυτά που έλεγαν : “ Γ...ώ την ελλάδα”, “Στην Κύπρο το 74 γα...νε οι Τούρκοι τις αδελφές και τις μανάδες σας”, “ στην Σμύρνη το 22 γα....νε τις Ελληνίδες” , “πολλά τσι....κια κάνατε στις Θερμοπύλες” , “Σκ..ά στην Ελλάδα” και πολλά -πολλά ακόμα! Ένας μάλιστα ήταν νεαρός Αλβανός γύρω στα 20! Κάποια στιγμή έφεραν μια φλεγόμενη Σημαία και την πέταξαν έξω από την πόρτα. Κάναμε έξοδο και σβήσαμε ότι είχε απομείνει, για να ακούσουμε πάλι το γνωστό υβρεολόγιο και τις ειρωνίες..."

Το ότι συμμετέχουν Αλβανοί στους "αναρχικούς", το ξέρουμε εδώ και χρόνια. Όμως, πραγματικά μας κάνει εντύπωση η εμμονή των "ταξικών αγωνιστών", ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΑ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Περίεργα πράγματα: Πώς είναι δυνατόν κάποιος που μισεί οτιδήποτε "εθνικιστικό" ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ,είτε αυτός λέγεται Κεμάλ είτε Αττίλας και εισβολή στην Κύπρο;

Γι'αυτό θεωρούμε την πληροφορία μας ορθή και άκρως ανησυχητική!

Δεν υπάρχουν σχόλια: