Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Το σατανικό σχέδιο των Ιλουμινάτι

illuminati_2Σήμερα θα φανεί εάν οι «πεφωτισμένοι» που διοικούν στην πράξη τον πλανήτη και ορίζουν τις τύχες του και κατευθύνουν την πορεία του θα πετύχουν την «ασυνεννοησία» της Ευρώπης μέσα από το «Διαίρει και Βασίλευε».
Γιατί αυτό που δεν θέλουν σίγουρα οι πραγματικοί ρυθμιστές των οικονομιών του πλανήτη είναι μια Ευρώπη δυνατή και ενωμένη που θα τους φέρει εμπόδια στην μελλοντική παγκόσμια ηγεμονία τους.
Θέλουν μικρές και αδύναμες οικονομίες με εξουθενωμένους πληθυσμούς  οι οποίοι να είναι έτοιμοι να δεχθούν μια παγκόσμια κυριαρχία που θα τους πείσει ότι μόνο με τον τρόπο αυτό θα δουν «καλύτερες μέρες».
Και μια ενωμένη Ευρώπη που θα καταφέρει να λύσει τα οικονομικά της προβλήματα βάζοντας τα σε μια σειρά δίνοντας νέο όραμα στους λαούς της θα δημιουργήσει ένα «κακό» παράδειγμα για όλους τους άλλους λαούς της Νότιας Αμερικής, της Αφρικής και της Ασίας τους οποίους οι «ILLUMINATI» των τραπεζών και του χρήματος δεν θα μπορέσουν να πείσουν ότι αυτό που χρειάζονται  είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα τους λύσει όλα τους τα προβλήματα.
Έτσι η Ευρώπη πρέπει να διαλυθεί.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πρέπει να λύσει τα προβλήματα της ώστε να προχωρήσει σε πολιτική ένωση και να γίνει παράδειγμα προς μίμηση στους λαούς της Νότιας Αμερικής, της Αφρικής και της Ασίας.
Για σκεφθείτε μια Νοτιοαμερικανική Ένωση των εκεί χωρών και αντίστοιχες ενώσεις στις άλλες ηπείρους.
Ο κόσμος μελλοντικά θα αποτελείται από 6 έως 7 μεγάλες ενώσεις χωρών, προηγμένες και δυνατές.
Αυτό θα είναι η χαριστική βολή για τους σημερινούς «πεφωτισμένους» οι οποίοι εργάζονται για την δημιουργία  της παγκόσμιας κυβέρνησης.
Και αυτό θα το επιτύχουν μέσα από την εξαθλίωση των οικονομιών και την διάλυση των μέχρι τώρα προσπαθειών όπως της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Γι αυτό και έβαλαν «φωτιά» στη Βόρεια Αφρική και στη Μέση Ανατολή. Η αναταραχή δημιουργεί οικονομικές ζημιές σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες αλλά και σε όλο τον αραβικό κόσμο.
Πόλεμος, εχθροπραξίες, κινήματα που όμως δεν τελειώνουν για να δώσουν την θέση τους σε καλύτερες και ανθρωπινότερες καταστάσεις. Το αντίθετο.
Στην Ασία ετοιμάζουν νέες αναταραχές μεταξύ Θιβέτ και Κίνας, αναταραχή και πόλεμο στη Βόρεια Κορέα, συνέχιση του πολέμου στο Αφγανιστάν και νέες εστίες στην Αφρική.
Η «πρόβα τζενεράλε» γίνεται τώρα με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Εάν κατορθώσουν να την διαλύσουν τότε ο κόσμος θα γίνει δικός τους.
Οι «πεφωτισμένοι» σε συνεργασία με τον διεθνή σιωνισμό του χρήματος θα δώσουν τη λύση την οποία θα αγκαλιάσουν οι «αγανακτισμένοι» της γης με την ελπίδα ότι εάν ο κόσμος ενωθεί θα ξημερώσει ένα καλύτερο αύριο για όλους, χωρίς πολέμους και χωρίς φτώχεια.
Και τότε οι «πεφωτισμένοι» θα επιβάλουν την χειρότερη δικτατορία που έχει δει ποτέ η ανθρώπινη κοινωνία. Την παγκόσμια κυβέρνηση. Ο καιρός δεν θα αργήσει.
Γράφει ο ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: