Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΑΓΕ ΤΟ ΚΚΕ


http://aioniaellinikipisti.blogspot.com/2011/07/blog-post_3825.html


Του Αντώνη Κρούση

Ας υποθέσουμε ότι γίνεται επανάσταση στην Ελλάδα και καταλαμβάνει την κυβέρνηση το ΚΚΕ το οποίο αναλαμβάνει να πάρει τα λεφτά από την ολιγαρχία του τόπου να τα δώσει στους φτωχούς έλληνες, να ξεχρεώσει το χρέος και να διορίσει και 1.000.000 μετανάστες στην κρατικοποιημένη πλέον ολοκληρωτικά οικονομία. Φεύγουμε από το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε γυρίζουμε στην δραχμή, κλείνουμε το χρηματιστήριο και διώχνουμε όλες τις πολυεθνικές αφού δεν μπορούμε να τις κρατικοποιήσουμε. Τα ασφαλιστικά ταμεία θα δίνουν μεγάλες συντάξεις, τα νοσοκομεία θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χωρίς μαύρες τρύπες, η παιδεία θα παράγει γνώση και τεχνολογία κόντρα στην παγκοσμοιημενη αγορά και η ιδιοκτησία θα αναδιανεμηθεί ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πολίτη και όχι ανάλογα της προσφοράς του καθενός στη ζωή και στην εργασία.

Το αναφερόμενο σαν πηγή πλούτου, ενεργητικό των τραπεζών (600δις) δεν έχει αποθεματικό ρευστότητας ούτε 20δις,(άνθρακας ο θησαυρός) οι εισηγμενες εταιρείες (μεγάλο κεφάλαιο) στο χρηματιστήριο δεν αξίζουν πάνω από 12δις,(άνθρακας ο θησαυρός) η φοροδιαφυγή των 30δις που ποντάρουν όλοι θα διαπιστώσουν ότι τα μισά αφορούν μικροεπιχειρησεις που αδυνατούν να πληρώσουν ακόμα και το ΤΕΒΕ τους.(πάλι άνθρακας ο θησαυρός) Όσο για την μείωση των εξοπλισμών αν εξασφαλίσουν την ακεραιότητα της χώρας οι οπαδοί του ΠΑΜΕ, καμία αντίρρηση. Και ενώ γίνονται όλα αυτά, ψάχνοντας στα σεντούκια της πλουτοκρατίας, το χρέος τρέχει ήδη στα 500δις ευρω.

Η έξοδος μας από το ευρω ,θα φέρει πληθωριστικές πιέσεις ,και περαιτέρω αύξηση του χρέους, η εκδίωξη των πολυεθνικών , δραματική αύξηση της ανεργίας και στέρηση αναγκαίων αγαθών επιβίωσης (πχ φάρμακα, πετρέλαιο κλπ), αλλά επειδή στα κομμουνιστικά καθεστώτα η εργασία δεν είναι δικαίωμα αλλά υποχρέωση, θα αναδιανεμηθεί ο εναπομείναντος πλούτος ισόποσα εξισώνοντας την εξαθλίωση ζήτημα να φθάνει για τον καθένα μας 200ε το μήνα) θα έχουμε όλοι δουλεία ,δεν θα κερδίζουμε από την εργασία μας και θα έχουν την απαίτηση να οικοδομήσουμε παράλληλα και τον σοσιαλισμό, ορίζοντας αυθαίρετα ,ποιος άλλος ; το κόμμα ,το επίπεδο ευημερίας μας.

Το μόνο όπλο που διαθέτουν είναι η προπαγάνδα και η χειραγώγηση. Μολις το 2008 επιτράπηκε στην Κούβα, νόμιμα η χρήση κινητών τηλεφώνων ,ενώ πριν ήταν απαγορευμένα σαν είδος πολυτελείας της αστικής τάξης. Την κατάργηση του ΙΝΤΕΡΝΕΤ θα την ονομάσουν, τέλος στις σειρήνες της παγκοσμιοποίησης, την κατάργηση των ιδιωτικών ΜΜΕ , χτύπημα στην αστική δημοσιογραφία και τέλος στην γάγγραινα των μεγαλοεκδοτων,για το κλείσιμο του κοινοβουλίου ,θα πουν, όταν ο λαός έχει τον γνήσιο εκφραστή του (το ΚΚΕ) τι το χρειαζεται, οπως και στην κατάργηση των συνδικάτων θα πουν ,λαός και κόμμα ένα συνδικάτο, και αν πάμε και στο θέμα της θρησκευτικής συνείδησης , η απάντηση θα είναι ,ο λαός δεν χρειάζεται όπιο για να είναι ευτυχισμένος ,είμαστε εμείς για αυτό.

Να ξέρετε σύντροφοι ότι ο ελληνικός λαός την πείνα την αντέχει αλλά όχι τον περιορισμό της ελευθερίας του, και οι μόνοι που δεν περιόρισαν την ελευθερία τους και το πλούσιο επίπεδο ζωής τους είναι η νομενκλατούρα των καθεστώτων σας που δεν πέρασε ποτέ κρίση γιατί πάντα ζουν σαν Κροίσο. Αλλά να γνωρίζετε ότι όσα συλλαλητήρια και να κάνετε, όσους δρόμους και λιμάνια και να κλείνετε, δεν θα αφήσουμε τις Ελληνίδες να γίνουνε παραδουλεύτρες και πουτάνες σε ξένα κράτη και τους Έλληνες τεμπέληδες και αλκοολικούς.

Πρόβλεψη. Η αριστερά έχει την τελευταία της ευκαιρία στην ιστορία να ανακάμψει. Η κρίση θα περάσει ,η Ελλάδα θα βγει από το αδιέξοδο αλλά η αριστερά θα εξαφανισθεί, όχι γιατί υποστηρίζει κάτι ουτοπικό και αναχρονιστικό, αλλά γιατί δεν βοήθησε να ξεπεράσουμε την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: