Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Σχετικά με την αφίσα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ

















Περισσότερα
ΑΠΟyperion yperion yperion_graphic@yahoo.gr


Η αφίσα, πράγματι, είναι παραποιημένη, αυτό ήταν ολοφάνερο.
Όμως καλό είναι οι Έλληνες ψηφοφόροι να ξέρουν ότι οι θέσεις αυτών των γκρουπούσκουλων του ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν διαφέρουν κατά το ελάχιστον από τα αναγραφόμενα, απλά δεν είχαν τα κότσια να τις διατυμπανίσουν αυτήν την φορά γιατί θα τους έτρωγαν. Ποιος αμφισβητεί ότι σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν θα συγκεντρωνόντουσαν έξω από τα δικαστήρια για να διαμαρτυρηθούν για το ξύλο που μπορεί να έφαγαν αυτά τα καθάρματα;  Άλλωστε είναι γνωστό ότι όλοι αυτοί οι ψευτοαριστερούλιδες, ουκ ολίγες φορές, έχουν υπερασπιστεί όλους τους λαούς του κόσμου και τα εθνικιστικά ντελίρια τους (όπως των γειτόνων μας σκοπιανών π.χ.) ενώ αντιθέτως, η παραμικρή πατριωτική κίνηση από τους “συμπατριώτες” τους τούς φέρνουν αναγούλα;;;!!!
 
Και προχωράμε στις ανοησίες με τα ρατσιστικά συμπλέγματα των ψευτοαριστερών.
Για την σημερινή κατάντια φυσικά και φταίνε και οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ αλβανοί - πακιστανοί - ινδοί … μαύροι -  κίτρινοι - λευκοί.
ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ - ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ - ΕΞΑΓΩΓΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ φθάνουν και περισσεύουν για να επιδινόσουν την κρίση. Άλλωστε μόνο τα λεφτά που χάνουμε από το παρεμπόριο φθάνουν τα 4,5 δις ευρώ. Παρόλα αυτά καμμία κίνηση δεν έχει γίνει από την κυβέρνηση, ακόμα και τώρα που ζητάνε να μας ξετινάξουν οικονομικά.
Λαθρομετανάστες - Δουλέμποροι
Παρεμπόριο - Λαθρέμποροι
Πορνεία -  Μαστροποί
πάνε όλοι μαζί χέρι-χέρι με τις Μ.Κ.Ο. και όλες αυτές τις ψευτοαριστερές, “αντι”ρατσιστικές οργανώσεις και κόμματα.
 
Εγκληματικότητα
Άλλο σύνδρομο και αυτό. Επειδή έχουμε δηλαδή εμείς εγκληματίες πρέπει να μας κουβαληθούν εδώ και όλοι οι εγκληματίες του κόσμου! Τα πράγματα είναι απλά μαθηματικά. Πριν τους λαθρομετανάστες κοιμόσουν με ανοικτές τις πόρτες και τα παράθυρα και τα τελευταία 16 χρόνια έχουμε κάνει τα σπίτια φρούρια! Τόσο απλά είναι!
Φταίνε λοιπόν οι λαθρομετανάστες; ΝΑΙ φταίνε. Μόνο οι διεθνιστές ψευτοαριστεροί, οι κατευθυνόμενες ΜΚΟ, οι αδιάφοροι κοσμοπολίτες και οι αργυρώνητοι προδότες “αντι”ρατσιστές (καλοπληρωμένοι από ξένες μυστικές υπηρεσίες) διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα που ζούμε, όλα αυτά τα χρόνια.
Βέβαια είναι μέχρι να απειληθεί η ζωούλα τους από τα βρωμόσκυλα που αλωνίζουν την πατρίδα μας ελεύθερα, για να αλλάξουν γνώμη εν μία νυχτί. Βλέπε τον Νίκο Κούνδουρο, ο οποίος, με τα λόγια που είπε σε συνέντευξη (που παραχώρησε αφού ξανάρθε από τον άλλο κόσμο) κατά των λαθρομεταναστών, τον κατατάσσουν στην κατηγορία των “ναζιστών” και μάλιστα των πιο φανατικών…
Αλλά ακόμα και αν όλοι αυτοί, τα εκατομμύρια των εξαθλιωμένων που μας κουβαλήθηκαν, να ήταν πυρηνικοί φυσικοί, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ!
 
ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ - ΜΑΡΞ - ΕΝΓΚΕΛΣ
Κατ' αρχάς στις πρώην Σοβιετικές χώρες η μετανάστευση απαγορευόταν διά ροπάλου. Αντιθέτως έχεις τους εδώ κομμουνιστές να είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων και του ελεύθερου εμπορείου (είναι να τρελαίνεσαι). Αλήθεια ποια είναι η διαφορά τους με τους νεοφιλελεύθερους κεφαλαιοκράτες; ΚΑΜΜΙΑ!
 
Κατά δεύτερον Ο Μαρξ και ο Ένγκελς ήταν ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ γιατί ήξεραν ότι κάθε μεταναστευτική κίνηση ΠΛΗΤΤΕΙ ΑΜΕΣΑ τα κεκτημένα δικαιώματα των εργατών (όπως άλλωστε έγινε και εδώ, με τους “τεμπέληδες” Έλληνες, όπως μας έλεγαν κεφαλαιοκράτες και φασιστοαριστεροί). 
Παρ' όλα αυτά, οι αγράμματοι “αριστεροί” και κομμουνιστές, τους επικαλούνται και θεωρούν τους εαυτούς τους Μαρξιστές (πανάθεμά τους) παρότι δεν έχουν ιδέα για το τι έχουν πει οι Μαρξ και Ένγκελς.
 
Ενδεικτικά:
Ο Μαρξ διώχνει τους ξένους εργάτες από τα λιμάνια της Αγγλίας
“Το λοκ-άουτ των καλαθοποιών (εργοδοτών) του Λονδίνου και η εισαγωγή ξένων εργατών”, από το βιβλίο του Καρλ Μαρξ - Φρ. Ένγκελς: Για τον συνδικαλισμό, εκδ. Αναγνωστίδη
“...Το Γενικό Συμβούλιο, όμως, κατάφερε να ξεπεράσει τον αποκλεισμό των αφεντικών, και κατάφερε να πλησιάσει τους Βέλγους εργάτες. Την άλλη μέρα, όταν οι εργάτες αυτοί κατάλαβαν το καθήκον τους γύρισαν στο Βέλγιο, αποζημιωμένοι για τον χρόνο που έχασαν από τον σύλλογο των καλαθοποιών του Λονδίνου. Όταν έφευγαν, ερχόταν, την στιγμή εκείνη, ένα άλλο καράβι με εργάτες. Μα τούτη τη φορά τους δεχτήκαμε εμείς, κι έτσι έφυγαν πίσω με το επόμενο καράβι.”
Σε αυτό το σημείο να θυμηθούμε τα αντιμαρξιστικά σκουλήκια του ΠΑΜΕ τα οποία ουκ ολίγες φορές έχουν αποτρέψει απελάσεις λαθρομεταναστών. Μπλοκάρουν τα λιμάνια των νησιών μας, εμποδίζοντας έτσι την απέλασή τους· και πολλά άλλα...!!! 
 
“Κάθε μεταναστευτική ομάδα καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της”, του Φρήντριχ Ένγκελς (Απόσπασμα από επιστολή του Ένγκελς προς τον Ζόργκε, στις 2 Δεκεμβρίου 1893):
“Είναι αναμφισβήτητο ότι οι ειδικές συνθήκες της Αμερικής προκαλούν πολύ μεγάλες και πολύ ιδιαίτερες δυσκολίες στην υπόθεση της ανάπτυξης ενός εργατικού κόμματος.(…)
Έπειτα, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, υπάρχει και η μετανάστευση που διαιρεί τους εργάτες σε δύο ομάδες, στους ντόπιους και στους ξένους, και οι τελευταίοι χωρίζονται σε Ιρλανδούς, Γερμανούς και πολλές άλλες μικρές ομάδες, η κάθε μια απ’ τις οποίες καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Τσέχοι, Πολωνοί, Ιταλοί, Σκανδιναβοί κ.λ.π. Και έπειτα υπάρχουν και οι Μαύροι. Έχουμε συχνά κάποια βίαια ξεσπάσματα, αλλά η μπουρζουαζία δεν έχει παρά να περιμένει υπομονετικά και αυτά τα ανομοιογενή στοιχεία της εργατικής τάξης θα διαχωριστούν και πάλι…”
 
Η "φυλετική" - ταξική διάκριση χτυπάει περισσότερο του ντόπιους
“Άνεργοι οι Έλληνες, εργαζόμενοι οι ξένοι”. Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του ΟΟΣΑ, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μετανάστες βρίσκουν πιο εύκολα δουλειά από τους Έλληνες. Συγκεκριμένα, το ποσοστό των ανδρών μεταναστών που δουλεύουν στη χώρα μας φθάνει το 80% (περίπου) επί του συνόλου των ξένων που βρίσκονται στη Ελλάδα. Το αντίστοιχο ποσοστό για του Έλληνες κυμαίνεται, περίπου, στο 70% (Βλ. εφημ. Απογευματινή, 18.9.2003).
 
ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΞΥΠΝΑ
ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ - Νεοφιλελεύθεροι κλπ (και οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με τις πολιτικές τους) εξυπηρετούν το παγκόσμιο κεφάλαιο ξεδιάντροπα.
ΞΥΠΝΑ. Σε κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα σου και δίνουν τις δουλειές σου στους λαθρομετανάστες, για φθηνότερα μεροκάματα, για να μπορούν οι μεγαλοκατασκευαστικές και οι βιομήχανοι να κερδοσκοπούν εναντίον σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: