Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Αλβανοί & Ρουμάνοι κακοποιοί έστησαν χορό στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας!

Μοιραστείτε την ανάρτηση

«Κόλαση» στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, με ένα κοριτσάκι να γλιτώνει στο τσακ τα πυρά της πολυπολιτισμικότητας και των Αλβανών κακοποιών που καταδίωκε η ΕΛΑΣ! Συγκεκριμένα, ένας οπλισμένος Αλβανός συνελήφθη και δύο άλλοι αναζητούνται, μετά από καταδίωξη στην Εθνική. Οι τρεις κακοποιοί επέβαιναν σε αυτοκίνητο που έφερε κλεμμένες πινακίδες και όταν πλήρωμα περιπολικού αποπειράθηκε να τους ελέγξει στη γέφυρα Καλυφτάκη, αυτοί ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να ξεφύγουν. Οι Αλβανοί, πυροβόλησαν με καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών, που ανταπέδωσαν τα πυρά.
Από την ανταλλαγή πυρών κινδύνεψαν διερχόμενοι πολίτες, όπως και ένα κοριτσάκι που γλίτωσε την τελευταία στιγμή, καθώς έσκυψε να πιάσει ένα παιχνίδι. Στη διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, οι τρεις κακοποιοί εγκατέλειψαν το κλεμμένο όχημα στην Εθνικό Οδό και οι δύο, αφού ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων διερχόμενη Ελληνίδα οδηγό, της άρπαξαν το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν από την περιοχή. Ο τρίτος συνελήφθη στη Λεωφόρο Δεκελείας στη Ν. Φιλαδέλφεια, μέσα σε ταξί που είχε επιβιβαστεί και πάνω του βρέθηκε ένα πιστόλι.
Κι όμως, τα περιστατικά πολυπολιτισμικής βίας δεν τελειώνουν εδώ. Συμμορία Ρουμάνων, έστησε καρτέρι σε ηλικιωμένη γυναίκα, που είχε κάνει ανάληψη 2000 ευρώ από τράπεζα στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Της άρπαξαν την τσάντα με τα χρήματα και άρχισαν να τρέχουν. Όμως, καταδιώχθηκαν από περαστικούς, οι οποίοι κατάφεραν και συνέλαβαν τον έναν εξ των ληστών, έναν 39χρονο Ρουμάνο, τον οποίο και παρέδωσαν στην ΕΛΑΣ. Τα χρήματα όμως, δεν βρέθηκαν, καθώς κατάφεραν να διαφύγουν με αυτά οι συνεργοί του. Ένοπλη ληστεία από πιθανότατα αλλοδαπό δράστη, έγινε και στη Γλυφάδα κα συγκεκριμένα στην οδό Θήρας, όπου οπλοφόρος ο οποίος παραμόνευε δίπλα σε αυτοκίνητο, απείλησε με όπλο την ιδιοκτήτριά του, της απέσπασε τα κλειδιά και αποχώρησε με αυτό.
Τελικά, όλοι όσοι θέλουν στα Βαλκάνια να εγκληματήσουν, έρχονται ανενόχλητοι και χωρίς βίζα στην Ελλάδα, εκμεταλλευόμενοι την πολυπολιτισμική αντίληψη που διέπει τους κυβερνώντες και τις αρχές ασφαλείαςΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: