Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Αμετανόητοι οι Αλβανοί ληστές βιαστές απειλούσαν να βιάσουν τις μητέρες των δημοσιογράφων (βίντεο)

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΙΡΑΞΗ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ . ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΧΩΡΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΗΝΤΟΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΛΕΝΤΙΑ Εκτύπωση E-mail



ImageΑμετανόητοι φαίνεται να είναι οι Αλβανοί κλέφτες-βιαστές με τα Καλάσνικοφ  χωρίς να δείχνουν ίχνος ντροπής για αυτά που έπραξαν χωρίς να φοβούνται τις συνέπειες των πράξεων τους αλλά αντιθέτως να δείχνουν να απολαμβάνουν την δημοσιότητα και την φήμη που απέκτησαν ως σκληροί κακοποιοί και βιαστές.
Το αποκαλυπτικό βίντεο που ακολουθεί δικαιώνει όσους μίλησαν για κτήνη, με έντονη επιθετική συμπεριφορά, χωρίς τύψεις και απειλητικές προθέσεις. Την ώρα που οι Αστυνομικοί μετέφεραν 5 Αλβανούς από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων οι νεαροί εξαπέλυσαν φραστικές απειλές κατά των δημοσιογράφων και των καμεραμάν που βρίσκονταν έξω από το κτίριο.
Οι απειλές που τα ανθρωπόμορφα αυτά κτήνη ξεστόμιζαν δεν ήταν τίποτα άλλο από αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά σε ανυπεράσπιστες γυναίκες υπό την απειλή των όπλων αφού μέχρι εκεί φτάνει ο λεγόμενος ανδρισμός τους.
Τα λόγια τους απίστευτα ακόμα και για αυτές τις στιγμές αφού παρα τις βαριές  κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν, απειλούσαν να βιάσουν τις μητέρες (τι άλλο άραγε θα μπορούσαν να κάνουν άραγε) των δημοσιογράφων που στέκονταν έξω από τα δικαστήρια και κατέγραφαν την μεταφορά τους.
Ο ελληνικός λαός περιμένει τώρα με αγωνία να δεί τον τρόπο με τον οποίο η ελληνική δικαιοσύνη θα χειριστεί το θέμα αυτό διότι τα περιστατικά ληστειών και βιασμών φαίνεται ότι έχουν μετατραπεί στη νέα μόδα των «φιλοξενούμενων» μας.
Από την άλλη πλευρά ο ελληνικός λαός αναμένει με αγωνία να δεί τους "υπέρμαχους" των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που τόσα χρόνια αγωνίζονταν για κάθε άτομο που δεν είναι Έλληνας, να λάβει ξεκάθαρη θέση στην προσπάθεια τρομοκράτησης του ελληνικού λαού που έχουν ξεκινήσει οι "ευνοούμενοι" τους.
Θυμίζουμε τον ξεσηκωμό του πολιτικού και δημοσιογραφικού κλπ καλού κόσμου για τον υποτιθέμενο όπως αποδείχτηκε βιασμό της νεαρής Βουλγάρας στην Αμάρυνθο.
Σήμερα ούτε μία εκδήλωση διαμαρτυρίας για αυτά τα σαδιστικά κτήνη που θα μπορούσαν να χτυπήσουν και να βιάσουν την μητέρα, την αδελφή, την γυναίκα, την φιλενάδα του καθένα από εμάς.
Τίποτα απολύτως σαν να μην τσαλαπατήθηκε η ζωή αυτών των γυναικών. Ακόμα και οι οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών έχουν σιωπήσει, ακόμα και οι υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κανείς δεν είπε κουβέντα.
Όπως φαίνεται η νεοταξική πραγματικότητα έχει εγκατασταθεί για τα καλά στην Ελλάδα και το μόνο που απομένει είναι να συνεχίσουμε να είμαστε τα θηράματα των κυνηγών μας . Ίσως αυτό  από ότι φαίνεται να μας αξίζει. 
Τελικά στην Ελλάδα περισσότεροι αξία έχει η ζωή, η υπόσταση, η αξιοπρέπεια, τα δικαιώματα των  αλλοδαποί παρά των Ελλήνων γιατί πολύ απλά εμείς κιοτέψαμε και παραδώσαμε την Πατρίδα και την αξιοπρέπεια μας σε αυτούς που την επιζητούσαν. Ο νοών νοείτο.
Δείτε το βίντεο και μην ανησυχείτε κάποια από αυτά τα παιδιά θα είναι έξω πάλι σε 3-4 χρόνια να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά να καταστρέφουν την ζωή ανυπεράσπιστων γυναικών και φιλήσυχων οικογενειών.
Αυτή είναι η Ελλάδα και έτσι δυστυχώς σέβεται τους πολίτες τηςΤΟ ΒΙΝΤΕΟΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: