Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΟΥ!




Στα δρώμενα του Ελληνιστικού κόσμου οι αρχαίοι Έλληνες βασιζόμενοι στην καταγωγή απέδιδαν την ιδιότητα του πολίτη, του μέλους δηλαδή της πόλεως κράτους, μόνο σε γηγενείς συνδέοντας εμπράκτως το Αίμα με τη Γη. Κάτω από αυτό το πρίσμα ο όρος Πατρώα Γη απέδιδε την ιδιότητα του πατρογονικού του Γενέθλιου τόπου, του διαποτισμένου με έντονες μνήμες και τις επιδράσεις του προγονικού παρελθόντος.

Πολλοί έχουν προσπαθήσει επαννειλημένως να αποδείξουν μέσω αμφιβόλου ποιότητας θεωριών πως η έννοια του Έθνους είναι κάτι νέο για την ανθρωπότητα. Όμως στην πραγματικότητα η φυλετική και εθνική συνείδηση είναι τόσο αρχαίες που από την στιγμή που εμφανίσθηκαν οι πρώτες κοινότητες έχοντας ως συνεκτικούς δεσμούς την κοινή προέλευση, τα ίδια ήθη και τις κοινές παραδόσεις άρχισε να αναπτύσσεται η εθνοφυλετικη ψυχή, μια ομαδική ιδιότητα ή κατάσταση που βασίζονταν σε δεσμούς αίματος σε παράγοντες δηλαδή βιολογικούς. Οι αρχαίοι προγονοί μας στο σύνολο τους είχαν περιφρουρήσει την Βιολογική τους υπόσταση αλλά και την πολιτιστική παρακαταθήκη του Ελληνισμού και ολόκληρου του Ελληνικού κόσμου. Ο Αριστοτέλης είπε, «πως για να συσταθεί μια πολιτεία δεν αρκούν ούτε η επί το αυτό κατοικία ούτε οι καλές εμπορικές σχέσεις των πολιτών μεταξύ τους. Αυτά είναι απαραίτητα για να υπάρξει μια πολιτεία αλλά και όταν όλα αυτά υπάρξουν δεν υπάρχει μια πολιτεία. Μια πολιτεία είναι λοιπόν η κοινωνική ένωσης των συγγενικών ομάδων χάριν τέλειου και αυτάρκους βίου». Εννοώντας φυσικά πως μια πολιτεία μπορεί να συσταθεί μόνο με ανθρώπους με κοινή φυλετική καταγωγή.

Όσον αφορά τον Ελληνισμό άκμασε και δημιούργησε έναν λαμπρό πολιτισμό που φώτισε όλα τα μήκη και πλάτη της γης διότι διατήρησε τους φυλετικούς νόμους και χάριν αυτών προστατεύτηκε από τον εκφυλισμό και την αλλοτρίωση. Έτσι, αυτόματα συμπεραίνεται πως ο Ελληνισμός είναι μια συγκεκριμένη βιολογική πραγματικότητα και όχι η γλώσσα και η θρησκεία όπως κάποιοι αρέσκονται να λένε... Παράλληλα θα ήταν καλό να επισημάνουμε ότι κατά την αρχαία Ελληνική αντίληψη Ύβρις αποτελούσε την υπέρβαση των ανθρώπινων ορίων και της φυσικής τάξεως. Υβρίδια (παραγωγό της Ύβρεως ) αποκαλούνται στην γλώσσα της βιολογίας τα παιδιά αλλόφυλων γονέων, οι λεγόμενοι μιγάδες. Η διατήρηση λοιπόν της φυλετικης συνέχειας συναντά επιστημονική επιβεβαίωση στην κληρονομικότητα. Υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ ανθρώπων που ανήκουν στο ίδιο έθνος και ανομοιότητες μεταξύ ατόμων που ανήκουν σε διάφορες εθνοφυλετικες ομάδες που δεν εντοπίζονται μόνο σε επιφανειακό επίπεδο άλλα είναι ενδότερες. Δηλαδή ψυχικές και διανοητικές, τα ψυχικά χαρίσματα και ελαττώματα που έχει κάθε φυλή και λαός που είναι συνυφασμένα με τις προδιαθέσεις των προγονών μας. Αυτομάτως τίποτα δεν είναι ίδιο, ίσο και όμοιο όπως συστηματικά προπαγανδίζουν το αντίθετο οι σιωνιστές, και οι αριστεροί... Τα ψυχικά αυτά χαρίσματα είναι ζωτικής σημασίας για κάθε Λαό και ο μόνος τρόπος να τα διατηρήσουμε, είναι ο εθνικά προσανατολισμένος φυλετισμός που δεν έχει καμία σχέση με τον μικροαστικό ρατσισμό που προβάλλουν καθημερινά οι αντιρατσιστές-αντιφασίστες και λοιποί "ελευθεριακοί". Ο φυλετισμός είναι μια βιολογική κοσμοθεωρία τόσο παλιά όσο και οι αρχαίοι πρόγονοί μας.

Αυτά τα ζωτικής σημασίας εθνοφυλετικα χαρίσματα είναι ο πραγματικός πλούτος του Λαού μας. Αν αγωνιστούμε για να διατηρήσουμε αμόλυντη την βιολογική και ψυχική μας υγειά σαν έθνος, τότε σίγουρα θα μπορέσουμε κάποτε να αναστήσουμε την δόξα της Ελλάδας. Αν χάσουμε την βιολογικη συνεχεία της Φυλής και του Έθνους μας τότε αυτόματα χάνουμε και την ζωτικής σημασίας επαφή με τους προγονούς μας.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι σιωνιστές και τα φερέφωνα τους προωθούν τόσο πολύ την φυλετική επιμιξία. Αν οι λαοί καταλήξουν ένα κοπάδι μιγάδων χωρίς προγονούς και παρελθόν τότε θα συμβεί ότι και σε ένα σπίτι χωρίς θεμέλια. Αυτό ακριβώς ευελπιστούν και οι προασπιστές της παγκοσμιοποίησης, την βιολογική και ηθική "κατάρρευση" των λαών και την μετατροπή τους σε μια απέραντη καταναλωτική μάζα χωρίς προγονούς Φυλετική και Εθνική συνείδηση. Μια γη και ένα κράτος αποτελούμενο από άβουλα καταναλωτικά κοπάδια ανθρώπων.

Απέναντι στους δυνάστες της γης υπάρχει ο Εθνικισμός και τίποτε άλλο, η μόνη αντίσταση στην ισοπέδωση και το χάος. Η μόνη δύναμη που αγωνίζεται για την διατήρηση των φυσικών νόμων και ισορροπίας. Για την διατήρηση της ίδιας της Φυλής μας!ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: