Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΗΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΒΡΩΜΟΕΛΛΗΝΙΔΑ".




Στον Άγιο Δημήτριο στο Μπραχάμι στην οδό Ευβοίας έγινε διάρρηξη σε τριώροφη πολυκατοικία. Η 45χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού βρισκόταν στο σπίτι της αδελφής της μέχρι αργά και ο γιος της στρατιώτης. Η κόρη σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και ο σύζυγος έλειπε στο χωριό για τον άρρωστο παππού. Την άτυχη γυναίκα έφεραν με αυτοκίνητο γύρω στις μία στο σπίτι της οι συγγενείς της κι έμειναν κάτω στο αυτοκίνητο έως ότου να ανάψει το φως του σαλονιού κι αμέσως μετά έφυγαν.
Μόλις η γυναίκα πήγε προς την κρεβατοκάμαρά της, δέχθηκε επίθεση από πίσω. Το μόνο που πρόλαβε να ακούσει τους ληστές να την αποκαλούν "βρωμοελληνίδα" και αμέσως μετά....
κάτι στα αλβανικά, προτού χάσει τις αισθήσεις της από τα χτυπήματα στο κεφάλι.

Λήστεψαν με την ησυχία τους το σπίτι, παράτησαν το θύμα τους αιμόφυρτο και αναίσθητο, χωρίς να τους νοιάζει αν ζει ή πέθανε κι έφυγαν αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα.
Οι διπλανοί που άκουσαν το θόρυβο μέσα στη νύχτα πρόσφεραν πρώτες βοήθειες στη γυναίκα και ειδοποίησαν ασθενοφόρο. Είχαν ακούσει τους ληστές την ώρα που έφευγαν να μιλάνε αλβανικά. Επειδή εκεί διέμεναν μόνο Έλληνες, αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί.

Η γυναίκα νοσηλεύθηκε με ράμματα στο κεφάλι. Της είπαν να κάνει αξονική στον εγκέφαλο μετά από τρεις μήνες.

Ο κατάλογος των Ελλήνων που πέφτουν θύματα των μεταναστών - εισβολέων μακραίνει εφιαλτικά. Και λέω εισβολέων γιατί η Ελλάδα δεν ζήτησε ποτέ μετανάστες. Ήρθαν μόνοι τους και παρέμειναν χωρίς τη θέληση του ελληνικού λαού με τη βοήθεια των ορισμένων εθνοπροδοτών πολιτικών και με την ανοχή της ελληνικής πολιτείας γενικότερα, δημιουργώντας άπειρα προβλήματα. Εγκληματικότητα, ανεργία των Ελλήνων που οφείλεται στην υπερπροσφορά λόγω πληθώρας εργαζομένων, αλλοίωση του πληθυσμιακού μας στοιχείου και άλλα δεινά.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: