Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ... ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΙ ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΧΤΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΣ!



12,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΗΣ 20ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!



Αυτή είναι η ανοιχτή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε. Δεν είναι κάτι κρυφό ούτε και κάτι καινούργιο. Είναι είδηση που έχουμε κάνει πρωτοσέλιδο από τις 20 Ιανουαρίου στον "Στόχο". Το ομόλογο που λήγει στις 20 Μαρτίου είναι 12,5 δις Ευρώ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ κι ούτε μπορούμε να τα βρούμε. Έτσι λοιπόν τα σενάρια και τα χαρτιά που κυκλοφορούν και συγκεκριμενοποιούν καταστάσεις, όπως σε προηγούμενη ανάρτηση μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. Είναι ενδεχόμενα και μάλιστα με τα σημερινά δεδομένα ενδεχόμενα ΠΙΘΑΝΟΤΑ...


Ακόμη και το PSI το κούρεμα δηλαδή ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ μέχρι τις 20 Μαρτίου ώστε να εκταμιευθούν τα "εκατόντόσα" δις που υποτίθεται ότι θα μας ξεμπλοκάρουν. Μας πάνε φούντο για χρεωκοπία με τους δικούς τους όρους κι εμείς καθόμαστε και κοιτάμε, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ... Να κυρήξουμε ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ και ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (για να αντιμετωπιστεί η εσωτερική κατάσταση) και να αποχωρήσουμε με τους δικούς μας όρους, με κίνδυνο ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΥΡΩΠΗ... ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ!


"ΣΤΟΧΟΣ"                 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: