Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

«Ανησύχησε» το ΚΙΣ για τη μεταγραφή των Βορίδη & Άδωνι στη ΝΔ!

Και άρχισε τις "προειδοποιήσεις" στη Συγγρού! 
Ρε τι τους έμελλε να πάθουν στη ΝΔ με τις μεταγραφές των Γεωργιάδη και Βορίδη! Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, έσπευσε να εκφράσει την έκπληξη και δυσαρέσκειά του και να προειδοποιήσει την ηγεσία του κόμματος, να συνετίσει τους δύο πολιτικούς, μην μπας και τους ξεφύγει κανένα «χοντρό» αλά Λεπέν. Διαβάστε:
«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την ανησυχία και έκπληξη του Ελληνικού Εβραϊσμού από την ένταξη των κ. Βορίδη και Γεωργιάδη στο κόμμα της "Νέας Δημοκρατίας", οι οποίοι στο παρελθόν έχουν εκφράσει ή ταυτιστεί με προσβλητικές για τους Εβραίους απόψεις. Ελπίζουμε ότι η ηγεσία της "Νέας Δημοκρατίας", ενός μεγάλου δημοκρατικού κόμματος εξουσίας, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου τέτοιου είδους απόψεις να παραμείνουν στο περιθώριο της ελληνικής κοινωνίας που διακρίνεται από τις αρχές της Δημοκρατίας, και θα προστατεύσει την προβλεπόμενη από το Σύνταγμα ισονομία των πολιτών χωρίς διάκριση φυλής ή θρησκείας. Ταυτόχρονα, πιστεύουμε ότι θα συνεχιστεί απαρέγκλιτα η πολιτική κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού που υιοθετούν όλα τα δημοκρατικά κόμματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».
Κάποιος έπρεπε να πει στη ΝΔούλα ότι αυτά έχουν οι... «διευρύνσεις»! Ενίοτε, εκνευρίζουν το σύστημα. Θα θέλαμε πάντως να ήμασταν από μια μεριά στη Συγγρού, για να βλέπαμε τις φάτσες τους, μόλις έφτασε η ανακοίνωση στα χέρια τους!                                                     πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: