Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ



PASOK - ND new
ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως τα Κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί με τα Κόμματα της Αντιπολιτεύσεως δημιούργησαν τον υπέρμετρο Κομματικό Συνδικαλισμό και έφεραν την Ελλάδα στα σημερινά αδιέξοδα μαζί με τους ανάλγητους Συμμάχους μας, ΕΕ – ΔΝΤ και τους Τραπεζικούς Διεθνείς τοκογλύφους που μας δανείζουν συνεχώς για να μας υποδουλώσουν στα δικά τους οικονομικοπολιτικά συμφέροντα που αποσκοπούν στην Κατοχή της Ελλάδος, την χρεοκοπία και την αρπαγή του ορυκτού πλούτου της.
Τα σημερινά γεγονότα που ζούμε είναι το αντιστάθμισμα το παρεχόμενο ως ανταμοιβή στους αδίστακτους και αδυσώπητους Συμμάχους μας που μας παρουσιάζονται ως δανειστές και ευεργέτες.
Αυτός ο ανιαρός συνδικαλισμός που προκαλεί χρόνια τώρα δυσάρεστο συναίσθημα σε όλας τας εκβάσεις της συνδικαλιστικής ζωής, μας οδήγησε στην σημερινή απαξίωση του συνδικαλισμού και κατάντησε ο εφιάλτης των εργαζομένων και των εμπορικών επιχειρήσεων και μας οδήγησε στα σημερινά αδιέξοδα ώστε να μην θέλει κανείς να επενδύσει στην Ελλάδα.
Καλά να πάθουμε γεμίσαμε την Χώρα μας σε πόλεις και Χωριά με εκατομμύρια αυτοκίνητα, γεωργικά μηχανήματα, τρακτέρ και εργαλεία που κάθονται στα χωράφια και στους δρόμους των πόλεων και έφθασε η ώρα πλέον να απαλλαγούμε απ’ αυτά με την δυσβάσταχτη φορολογία που έχουν. Και ο τελευταίος παρίας σε πόλεις και χωριά διαθέτει το σιδηρικό του.
Οσο για την απύθμενη διαφθορά που καλύπτει τα πάντα στην ζωή μας δεν φαντάζομαι να συμβαίνει σε άλλο κράτος, εξ ου και η χρεοκοπία και η πτώχευση της Ελλάδοςπηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: