Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ


         -------------------------------------------------------------------------------------
Η στήριξη από τους ΑΝΕΛ, προς τους Σιωνιστές «ψευτοαριστερούς» ανθέλληνες Διεθνιστές & Εθνομηδενιστές, της παρέας του ΤΣΙΠΡΑ που πρόδωσαν τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, αποτελεί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Σκοπός των Σκοπίων είναι να καταλάβουν την Ελληνική Μακεδονία, με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ των Κοσμοκρατόρων, για τη δημιουργία του Κράτους της Μακεδονίας του Αιγαίου, και οι αφελείς ΤΣΙΠΡΑΣ- ΚΟΤΖΙΑΣ, το πανηγυρίζουν με τη παρέα ΖΑΕΕΦ-ΔΗΜΗΤΡΟΦ.
Αυτό αποδεικνύεται με τις δηλώσεις ΖΑΕΕΦ, ενώπιον του «Μακεδονικού» Στρατού, ενώ οι ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΟΤΖΙΑΣ κοιμούνται όρθιοι.
Είναι πρωτοφανές Έλληνας Πρωθυπουργός να υπογράφει συμφωνίες κατά της Ελλάδος, μόνο και μόνο επειδή το θέλουν οι ξένοι ΜΕΡΚΕΛ & ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Γίνονται προσπάθειες να αποσπάσουν την Ελληνική Μακεδονία, από την Ελλάδα.
Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ  «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ».
Οι Εθνομηδενιστές Διεθνιστές Σιωνιστές ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΟΤΖΙΑΣ υπογράφουν τα σχέδιά τους. 
Εάν δεν τους στήριζαν οι ΑΝΕΛ θα είχαν πέσει, και δεν θα είχαν υπογράψει τη συμφωνία των Πρεσπών, και θα είχε σωθεί η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, από τα νύχια των Σλάβων και Αλβανών των Σκοπίων.
Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες έδρασαν και εδώ με όπλο το χρήμα.
«Λάδωσαν» αυτούς που έπρεπε, για να στηρίξουν τον ΤΣΙΠΡΑ-ΣΥΡΙΖΑ.
Το μυστικό ήταν να υπογραφεί η συμφωνία των Πρεσπών, και η παράδοση της Ελληνικής Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, για να υλοποιηθούν τα σχέδια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, να αρπάξουν την Ελληνική Μακεδονία.
Έτσι ανοίγει ο δρόμος των Σκοπίων προς το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και στην Ε.Ε.
Λέμε στον ΤΣΙΠΡΑ μια παροιμία, «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα», ψευτομάγκα ΤΣΙΠΡΑ, εάν έχεις τα κότσια κάνε δημοψήφισμα για το Σκοπιανό, σαν το φίλο σου το Γύφτο το ΖΑΕΕΦ.
Όλοι οι δούλοι πολιτικοί & επιχειρηματίες είχαν πάει να προσκυνήσουν τον ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΪΑΤ, (04/07), πρέσβη των Σιωνιστών ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ, στην οικία του, με πρώτη την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, χωρίς να σκεφθούν ότι αυτός ο Πρέσβης των ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ, σκάβει το λάκκο της Ελλάδος, αντί να στείλουν ένα μήνυμα στον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ να τον διώξει από την Ελλάδα, ως επικίνδυνο για την ασφάλεια της Ελλάδος. 
Ο Ελληνικός Λαός καθιστά υπεύθυνους τους ΑΝΕΛ, διότι ψήφισαν και στήριξαν τους προδότες του ΣΥΡΙΖΑ, υπηρέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Η παρέα ΤΣΙΠΡΑ είναι Σιωνιστές Διεθνιστές, και Εθνομηδενιστές, και στους Έλληνες εμφανίζονται σαν Πατριώτες Αριστεροί.
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ είναι ο Πρωθυπουργός που λέει σε ΟΛΑ ΝΑΙ, ότι του ζητήσει ο Διεθνής Σιωνισμός, οι Διεθνείς Σιωνιστές Δικτάτορες, ο διεθνής Σιωνιστικός Φασισμός.
Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κρατιούνται στην εξουσία, από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, για να εφαρμόσουν τα σχέδια των Παγκόσμιων Δικτατόρων του Παγκόσμιου Αυτοκράτορος ΔΑΥΪΔ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας
 -------------------------------------------------------
Το κλάμα του ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ σας λέει  τίποτα;;;;;;;;;;;;;;;;;;

                   ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
       Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: