ΛΕΟ 1Α4

ΛΕΟ 1Α4

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην Παιδική Κατασκήνωση του ΣΞΕπίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στη Παιδική Κατασκήνωση του ΣΞ
Την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε τη Θερινή Παιδική Κατασκήνωση του Στρατού Ξηράς, στις Κεχριές Κορινθίας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η 1η κατασκηνωτική περίοδος και 126 παιδιά στελεχών μας περνούν τμήμα των καλοκαιρινών διακοπών τους.
Το ΓΕΣ, κατά τη θερινή περίοδο, εφαρμόζει τη λειτουργία δύο Παιδικών Κατασκηνώσεων, στις Κεχριές Κορινθίας και στη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής. Το προσωπικό των κατασκηνώσεων περιλαμβάνει Ιατρούς, Νοσοκόμους, Μάγειρες, Ναυαγοσώστες, Χειριστές Λέμβων και Συντηρητές Εγκαταστάσεων.
Τα παιδιά, σε ένα περιβάλλον αγάπης και φροντίδας, έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν τη ψυχαγωγία με παιδαγωγικές δραστηριότητες (όπως π.χ. κολύμβηση, κανό, χορό, αθλήματα, επιτραπέζια και μουσικοκινητικά παιχνίδια).
Στο πλαίσιο της Μέριμνας για το προσωπικό μας, καταβάλλεται συνεχής προσπάθεια, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής του, καθότι αποτελεί το σημαντικότερο πολλαπλασιαστή ισχύος του Στρατού μας.
#ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmy, #Μεριμνούμε, #WeCare, #ΕίμαστεΥπερήφανοι, #WeAreProud

Δεν υπάρχουν σχόλια: