Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην ΠΕ/ΧΧIV ΤΘΤ



Alt
Την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της XXIV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (ΧΧIV ΤΘΤ – «1ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΠΠΙΚΟΥ – ΦΛΩΡΙΝΑ»).
Αρχικά, επισκέφθηκε το πεδίο ασκήσεων «ΚΑΝΑΠΙΤΣΑ» Λιτοχώρου, όπου η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) διεξάγει την θερινή της εκπαίδευση. Ο Αρχηγός περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και πραγματοποίησε ομιλία προς τους εκπαιδευόμενους Ευέλπιδες.
Στη συνέχεια, μετέβη στο Στρατόπεδο «ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΖ) ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ», όπου επισκέφτηκε :
- Το 592 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού (592 Μ/Π ΤΠ) - Σημείο Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ), όπου παρακολούθησε τη διαδικασία κατάταξης των νεοσύλλεκτων Οπλιτών Θητείας της 2018 Δ΄ ΕΣΣΟ και συνομίλησε μαζί τους.
- Την 137 Αυτοκινούμενη Μοίρα Μέσου Πυροβολικού (137 Α/Κ ΜΜΠ), όπου πραγματοποιήθηκε επίδειξη των μέσων διαβιβάσεων και πυρός της Μονάδας.
Διαπιστώθηκε το εξαίρετο ηθικό των Ευελπίδων και όλων των Στελεχών και η άριστη λειτουργία της διαδικασίας κατάταξης των νεοσύλλεκτων οπλιτών. Επίσης, διαπιστώθηκε για μία ακόμη φορά, το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού του προσωπικού, ο ιδιαίτερος ζήλος και το απαράμιλλο ενδιαφέρον κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.
#ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmy, #ΕίμαστεΥπερήφανοι, #WeareProud

Δεν υπάρχουν σχόλια: