Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Εγκαίνια Ξενώνων Φρουράς Αθηνών




Alt
Την Πέμπτη 05 Ιουλίου 2018, στο πλαίσιο της ανακήρυξης του 2018 ως «έτος Μέριμνας Προσωπικού», ο Αρχηγός του Γενικού επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παρέστη στην τελετή εγκαινίων παράδοσης τεσσάρων νέων Ξενώνων, στο Στρατόπεδο «ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ (ΠΖ) ΦΑΚΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ», στο Γουδί.
Οι νέοι ξενώνες που θα λειτουργούν με μέριμνα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ «ΘΗΣΕΑΣ»), αυξάνουν, με εξαιρετικά χαμηλό κόστος, τις δυνατότητες προσωρινής διαμονής, εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών με τις οικογένειες τους. Είναι εξοπλισμένοι με τα απαραίτητα μέσα για την κάλυψη των βασικών αναγκών διαβίωσης.
Με τις εργασίες κατασκευής των Ξενώνων, οι οποίοι ολοκληρώθηκαν, αλλά και με αυτές που έχουν ήδη δρομολογηθεί για το τρέχον έτος, υλοποιείται στην πράξη, η μέριμνα για την κάλυψη των οικογενειακών αναγκών του προσωπικού μας, έτσι ώστε αυτό να μένει απερίσπαστο και με υψηλό ηθικό, στην εκτέλεση της αποστολής του. Τέλος, περιηγήθηκε στους χώρους της 13 ΔΕΕ (Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων), όπου ενημερώθηκε για την τρέχουσα κατάσταση και παρείχε οδηγίες και κατευθύνσεις.
Κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο, για να δείτε τη διαθεσιμότητα ξενώνων του Στρατού Ξηράς στον Ελλαδικό χώρο:
#ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmy, #Μεριμνούμε, #WeCare

Δεν υπάρχουν σχόλια: