Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΗΣ 62ΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΗΣ ΣΕΘΑ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜΟΝ 57/2010)

http://www.geetha.mil.gr/index.asp?a_id=1713&nid=1658

Ανακοινώνεται ότι στις 25 Ιουνίου 2010, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης από τη Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ), των σπουδαστών της 62ης εκπαιδευτικής σειράς. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, στην Αθήνα.


Τα πτυχία στους σπουδαστές επιδόθηκαν από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. Στην τελετή παρευρέθη ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος (Ι) κος Ιωάννης Γιάγκος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) κος Βασίλειος Κλόκοζας, καθώς και εκπρόσωποι των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Συνολικά αποφοίτησαν 61 ανώτεροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, 3 Αξιωματικοί των Σωμάτων Ασφαλείας, 4 κρατικοί υπάλληλοι, 3 Κύπριοι, 1 αξιωματικός από την Αλβανία και 1 από την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.

Η ΣΕΘΑ αποτελεί το τελευταίο και υψηλότερο επίπεδο ακαδημαϊκής εκπαίδευσης των αξιωματικών και του ανωτέρου πολιτικού προσωπικού των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας, Λιμενικού Σώματος, υπουργείων και άλλων δημοσίων οργανισμών.
ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΘΑ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ  ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΠΙΛΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΚΑΝΤΗΣ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΞΕΦΤΗΛΑ .

Φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: