Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ


E-mail Εκτύπωση PDF
AVEROF logoΤα όσα έγιναν πρόσφατα στο ΑΒΕΡΩΦ απλώς ήταν μια ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ των πράξεων φτυσίματος της Ιστορίας μας. Γιατί πέρα από το πάρτι με τις ποικίλες ημιξεβράκωτες στο  ΑΒΕΡΩΦ έχει γίνει η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΤΙΜΙΑ σε βάρος της Ιστορίας. Και απευθύνομαι σε όποια ρεμάλια του Π. Ναυτικού και τα ρωτάω: Ο Αβέρωφ  μπροστά από τα δοξασμένα κανόνια του, στην ΠΛΩΡΗ, πολέμησε με το Εθνόσημα της Δημοκρατίας ή τον Βασιλικό Θυρεό; Μια απάντηση!
Για την σημαία ξέχασαν ότι κάποιοι Δικαστές δέχτηκαν ότι είναι ένα κουρέλι; Και ότι βουλευτής της «ΝΔ» δέχτηκε το ίδιο;
Ότι κάποιοι άλλοι μουτζούρωσαν τον ανδριάντα του Ι. Μεταξά, ενώ ανόητοι πολιτικοί και ιστορικοί επιμένουν ότι το ΟΧΙ το είπε ο Λαός; Πράγματι… Ο Μεταξάς ξύπνησε Εκείνο το πρωινό την θεία Γρατσώζα στα Φιλιατρά, τον Μπάρμπα Στέργιο στον Ματζάγρα (Τρίπολη) τον Μανωλιό στα Σφακιά και τους είπε: ΝΑ ΠΩ ΟΧΙ στους Ιταλούς;
Παν. Κανελλόπουλος: «Πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε: Το ΟΧΙ στο Ιταλικό τελεσίγραφο το είπε ο Ι. Μεταξάς». Ακόμη και αυτός ο Νίκος Ζαχαριάδης, μέσα από τις φυλακές, έγραψε: «ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ».
Μας αρέσει να παραποιούμε την Ιστορία… Να την φτύνουμε. Από φτήνια και κόμπλεξ. Από ψυχική μικρότητα! Λαός Δυσεβής και παράνομος.
ΓΡΗΓ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: