Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Δρομολογήθηκε η οργάνωση του «Πολυχώρου Πολιτισμού» στο Μέγα Δέρειο της Θράκης. Καλούμαστε όλοι να συμμετάσχουμε.


http://pametopo.blogspot.com/2010/06/blog-post_25.html.ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ/////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Με δεδομένη πια την συμφωνία για ενοικίαση του χώρου όπου θα στεγαστεί ο «Πολυχώρος Πολιτισμού» στο Μέγα Δέρειο της Θράκης, δρομολογείται οριστικά η προσπάθεια του Πατριωτικού Μετώπου να συνεχισθεί το μεγάλο έργο που άφησε πίσω της η Δασκάλα μας, Χαρά Νικοπούλου, στην κοινότητα αυτή των Πομάκων, Μουσουλμάνων και φυσικά Χριστιανών συμπατριωτών μας.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, ξεκαθαρίζει καταρχήν πως ο χώρος αυτός, δεν είναι «πνευματική ιδιοκτησία» κανενός, ούτε καν του ιδίου του Κινήματος που ανέλαβε την πρωτοβουλία αυτή. Ο χώρος αυτός είναι ανοιχτός σε όλους τους Έλληνες, από οποιαδήποτε θρησκευτική η ιδεολογικοπολιτική προέλευση κι αν προέρχονται. Το πολιτιστικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί εξάλλου, είναι πλήρως αποσαφηνισμένο από την πνευματική παρακαταθήκη που άφησε πίσω η Δασκάλα μας: Η αδελφοσύνη δηλαδή όλων των Ελλήνων της Θράκης και η συμπαράταξή τους απέναντι στα βρώμικα παιχνίδια των πρακτόρων της τουρκικής ΜΙΤ και των ανθρώπων του τουρκικού προξενείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: