Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Εχθρική ενέργεια κατά του Ελληνικού Λαού, η εκχώρηση της ονομασίας της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς. Εκχώρηση ονόματος ισούται με εκχώρηση εδάφους.


http://pametopo.blogspot.com/2010/06/blog-post_23.html

Εχθρική ενέργεια κατά του Ελληνικού Λαού, χαρακτηρίζει το Πατριωτικό Μέτωπο, την όποια πολιτική απόφαση για εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας ή παράγωγού της στους Σκοπιανούς. Δεδομένης της αρχής η οποία σαφώς εκφράσθηκε και οριοθετήθηκε από τον πανεπιστημιακό κ. Κώστα Ζουράρι, πως, εκχώρηση ονόματος, συνεπάγεται και εκχώρηση εδάφους.


Η όποια εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας ή παράγωγού της στα Σκόπια, αποτελεί εργαλείο για την περεταίρω ανάπτυξη της Σκοπιανής επιθετικότητας, η οποία εκφράζεται σε πολλαπλά επίπεδα από την οργανωμένη πολιτική αλυτρωτισμού του καθεστώτος Γκρουέφσκυ. Παράλληλα, αποτελεί πράξη εθνικής μειοδοσίας, την οποία ουδείς πολιτικός έχει δικαίωμα να υλοποιήσει, αφήνοντάς την ως εκρηκτική για το μέλλον της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων παρακαταθήκη.

Η σημερινή πολιτική συμμαχία, που παρανόμως παρέδωσε την εντολή του Ελληνικού Λαού σε κέντρα εξουσίας πέραν των εθνικών ορίων, ήδη βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί και δεν νομιμοποιείται να προχωρήσει σε οποιαδήποτε συμφωνία με τον Γκρουέφσκυ, πέραν αυτήν της απόφασης των πολιτικών αρχηγών του 1992. Σύμφωνα με την οποία, «η Ελλάδα θα αναγνωρίσει ανεξάρτητο κράτος των Σκοπίων μόνο εάν τηρηθούν οι τρεις όροι που έθεσε η ΕΟΚ στις 16 Δεκεμβρίου 1991, με την αυτονόητη διευκρίνιση ότι στο όνομα του κράτους αυτού δεν θα υπάρχει η λέξη Μακεδονία».

Το νομικό τμήμα του Πατριωτικού μετώπου, επεξεργάζεται εξάλλου σχέδιο προσφυγής στα αρμόδια δικαστήρια, για την αντισυνταγματικότητα της συμφωνίας που υπέγραψε η ελληνική κυβέρνηση με την τρόϊκα, βάσει της οποίας εκχωρείται το δικαίωμα στους «δανειστές να προχωρήσουν με βάση το αγγλικό δίκαιο σε κατάσχεση της περιουσίας του ελληνικού λαού».

Μετά την επιτυχημένη δρομολόγηση μαζικών προσφυγών στον Γενικό Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το Πατριωτικό Μέτωπο, κινούμενο σε πολλαπλά επίπεδα (οργάνωση του Λαού σε κοινό μέτωπο, δράσεις όπως η δημιουργία πολυχώρου πολιτισμού στο Μέγα Δέρειο, «Στέκι του Πατριώτη» στην Αθήνα κλπ) προχωρά σε αυτήν την φάση στην προσφυγή κατά και αυτής της παράνομης απόφασης της κυβέρνησης. Εκφράζοντας παράλληλα την αποφασιστικότητά του να θέσει με όλες του τις δυνάμεις φραγμό στην κατηφόρα στην οποία σπρώχνει η σημερινή κατοχική πολιτική συμμαχία την Πατρίδα και τον Λαό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: