Τρίτη 10 Απριλίου 2012

150.000 στα γκούλαγκ της Βόρειας Κορέας

Γι' αυτούς όμως δεν κάνει διαμαρτυρίες ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιποί! Μπορεί για την Συρία, να μας τα λένε συνεχώς, μπορεί οι ανθρωπιστικές τους ευαισθησίες να έφτασαν σε άνευ προηγουμένου επίπεδα κατά την διάρκεια της ... αραβικής άνοιξης και των "καταπιεστών" τους που κατά τύχη ενανττιωνόντουσαν στα σχέδια του αμερικάνικου παράγοντα.
Για την Βόρειο Κορέα όμως, όπου όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα από διεθνείς οργανισμούς, κρατά φυλακισμένους σε σύγχρονα Γκουλάγκ περίπου 150.000 πολίτες, δεν βγαίνει τσιμουδιά!
Την έκθεση αυτή δημοσιεύει σήμερα το BBC. Υπάρχει λοιπόν ακόμη καιρός για τους εγχώριους αστέρεςτης αριστεράς για να μας αποδείξουν εάν όντως είναι ανθρωπιστές ή εάν απλά ο ανθρωπισμός τους είναι ένα επίχρισμα των ιδεοληψιών τους.
Αν και η πρότερη εμπειρία - από Ουγγαρία μέχρι ΕΣΣΔ - δείχνει ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. γιατί για τους αριστερούς ένας χασάπης, εάν είναι αριστερός, είναι πάντα σύντροφος!                                                                                              πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: