Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Καταγγέλλουμε την δικτατορία των κυπριακών μέσων “ενημέρωσης”

Καταγγέλλουμε την δικτατορία των κυπριακών μέσων “ενημέρωσης”


Το αγγλοτουρκοπροσκυνημένο κατεστημένο της Κύπρου δεν θέλει να ακουστεί η φωνή του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος και του υποψηφίου του στις ερχόμενες προεδρικές εκλογές Λουκά Σταύρου.
Αν και ανακοινώθηκε προς όλα τα μέσα ενημέρωσης η υποψηφιότητα Λουκά Σταύρου , δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση και καμία αναφορά.
Κανείς δεν ζήτησε να μάθει ποίες είναι οι θέσεις του κόμματος και οι λόγοι που υπαγορεύουν την αυτοδύναμη κάθοδο μας στις προεδρικές εκλογές.
Προφανώς διότι γνωρίζουν την αντίθεση μας στα όσα διαδραματίζονται εις βάρος της πατρίδος αλλά και εις βάρος της κοινωνίας αναφορικά με τις οικονομικές επιλογές του κατεστημένου.
Τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης πήραν γραμμή να θάψουν τη φωνή μας , να μην επιτρέψουν να ακουστούν οι θέσεις και οι προτάσεις του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος.
Αυτή είναι η δημοκρατία τους :Να δίνουν λόγο σε όσους συγχρονίζονται με τους παλμούς του συστήματος.

Κάνουν το λάθος να νομίζουν πως με αυτή τη τακτική θα ανακόψουν την ανάγκη που έχει ο τόπος για ριζική αναθέσμιση και αλλαγή στρατηγικής πάνω στο εθνικό θέμα της διπλής κατοχής από τους τούρκους και τους άγγλους κατακτητές.
Καταγγέλλουμε στο λαό την δικτατορική τακτική των μέσων ενημέρωσης που τα καθιστούν συνυπεύθυνα της επιβληθείσας γραμμής του ενδοτισμού και της καταδυνάστευσης της κοινωνίας από την πολιτική και οικονομική ολιγαρχία και ζητούμε την αλλαγή του νομικού πλαισίου που διέπει τα μέσα ενημέρωσης ώστε να έχει πρόσβαση σε αυτά η κοινωνία και όχι να υπόκειται της διαπλοκής τους με την ολιγαρχία.

Γραφείο τύπου και ενημέρωσης
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: