Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

ΠΗΓΗ                  

Γιατί άραγε οι κομμουνιστές υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες; Τους έπιασε ο πόνος; Δεν θα μπορέσουμε να τους πιστέψουμε, δυστυχώς. Αν ήσαν τόσο πονόψυχοι (!) δεν θα γέμιζαν τα πηγάδιαμε πτώματα σφαγμένων πατριωτών επί κατοχής. Κάποιος άλλος λοιπόν είναι ο πραγματικός λόγος. Και όλα δείχνουν ότι δεν είναι τίποτε άλλο παρά πουλημένοι στα αφεντικά! Γιατί μόνο τααφεντικά είναι κερδισμένοι από την ύπαρξη των λαθρομεταναστών και τα εξευτελιστικά ημερομίσθια που τους δίνουν, τη στιγμή που οι Έλληνες  βρίσκονται στην ανεργία. Η ύπαρξητων λαθρομεταναστών είναι επίσης μοχλός πίεσης, με τον οποίο η τρόικα μας πιέζει για ακόμη χαμηλότερα μεροκάματα. Κι’ αυτό για να βρουν φτηνή εργατική δύναμη οι ξένοι επενδυτές, που θα φέρει ο … Σαμαράς!
Μήπως άραγε αγαπούν την Πατρίδα μας; Όχι βέβαια, από τη μάννα τους. Και δεν μας ξεγελάνε πια! Καθόλου δεν τους νοιάζει αν η πατρίδα μας γίνει μια Μεγάλη Σαλάτα! Άλλωστε είναι κηρυγμένοιδιεθνιστές και το μόνο που τους νοιάζει είναι να καταργηθούν τα σύνορα και να ανακατωθούν οι διάφορες φυλές μεταξύ τους. Να μετατραπεί η ανθρωπότητα σε μια τεράστια μάζα κιμά, όπωςέλεγε ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος. Κιμά, από τον οποίο θα συντηρείται το Παγκόσμιο Κτήνος!
Απεναντίας, όχι μόνο δεν τους νοιάζει λοιπόν αν καταργηθούν οι διάφορες πατρίδες και γίνουμε μειονότητα στη Χώρα μας, αλλά τους βολεύει γιατί έτσι εξυπηρετείται ο διεθνισμός τους. Ακόμη και μέσωτης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης, ακόμη και αν αυτό είναι η κύρια επιδίωξη των ΗΠΑ, που υποτίθεται ότι τις … εχθρεύονται! Άλλωστε όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι ο καπιταλισμός και οκομμουνισμός αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Γι’ αυτό και εμάς τους εθνικιστές δεν μας εκπλήττει καθόλου το γεγονός ότι οι κομμουνιστές είναι οι καλύτεροι νεροκουβαλητέςτου καπιταλισμού.
Μόνον ο Εθνικισμός αποτελεί εγγυημένη λύση για το Ελληνικό Πρόβλημα. Μια λύση εθνική, που θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους και τους υπαίτιους στο σκαμνί, δημιουργώντας ένα Νέο Κράτος, απόλυτα Εθνικό και συνάμα απόλυτα Σοσιαλιστικό! Γι’ αυτό και ψηφίζουμε όλοι, και με όλη τη δύναμη της Φυλετικής Ψυχής, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Για να ξεβρωμίσει ο Τόπος!

Ε .Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: