Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Το μίσος των Τούρκων κατά της Ελλάδας είναι ακόμα... εδώ!


TURKEYYYΟι πρόσφατες δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ, ενός φανατικού ανθέλληνα, έδειξαν το φοβερό μίσος που τρέφουν στις φιδίσιες τους ψυχές οι Μογγόλοι κατά της Πατρίδας ΜΑΣ! Ένα μίσος παρανοϊκό, που φτάνει στα όρια της απόλυτης τρέλας και αυτό φάνηκε στους εμπρησμούς των Ελληνικών δασών από τους πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών της Άγκυρας, πράξη που έγινε με απίστευτη κακία κατά της Ελλάδας...
 Και εξάλλου δεν είναι ψέμα ότι όλα αυτά τα χρόνια από τότε που ξεκίνησε η νεότερη ελληνοτουρκική διαμάχη (δηλ. οι διεκδικήσεις των υπανθρώπων Μογγόλων κατά του Έθνους ΜΑΣ) ΠΟΤΕ, σε ούτε μία περίπτωση, δεν υπήρξε ένας έστω θάνατος, μία δολοφονία Τούρκου από Έλληνα, αλλά συμβαίνει μόνο το αντίθετο!
Υπενθυμίζω τους σκοτωμούς Ομοεθνών μας στην Κωνσταντινούπολη στα γεγονότα του 1955, αλλά και αργότερα στην Κύπρο, όπου έκαιγαν τα Αδέλφια μας με αμερικανοσιωνιστικές βόμβες ναπάλμ, για να μην μιλήσω εδώ για τα όσα έγιναν πιο πρόσφατα στο Αιγαίο (Ίμια, Ηλιάκης κτλ.) ή στην Κύπρο με τις εν ψυχρώ δολοφονίες του Ισαάκ και του Σολωμού... Και βεβαίως ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τους 1.619 αγνοούμενους της Κύπρου ΜΑΣ το 1974, των οποίων η τύχη ακόμα αγνοείται!

Σε όλη αυτή την βαρβαρότητα των Ασιατών της στέπας, ας μου βρει κάποιος έναν έστω φόνο Τούρκου όλα αυτά τα χρόνια από Έλληνα! Σε καιρό, υποτίθεται, «ειρήνης», αλλά στην πραγματικότητα ενός Ψυχρού Πολέμου που κάνουν εναντίον μας οι καταπατητές των Ιερών ΜΑΣ εδαφών, που μια μέρα είναι γραπτό να τα απελευθερώσουμε! Και να ξαποστείλουμε – όσοι απομείνουν... – τους Μογγόλους πίσω στον φυσικό τους χώρο ανάπτυξης!!!
Στις... στέπες που αρχίζουν μετά το Θιβέτ και στην κόκκινη έρημο Γκόμπι ή στο όρος Αλτάι, για να ξαναπάρουν το φυσικό τους χρώμα που «κινδυνεύουν» να χάσουν εκτειθέμενοι στον Ελληνικό ΜΑΣ Ήλιο! Αυτοί, οι απόγονοι των αιμοσταγών Αττίλα και Τζένγκις Χαν, τους οποίους οι πρόγονοί μας δεν κατέτασσαν στο ανθρώπινο είδος!...

Για τους εμπρησμούς που προκαλούσαν οι κοντοί βάρβαροι με τα σχιστά ύπουλα ματάκια και τα ζυγωματικά της κίτρινης φυλής που έχουν έκανε σχετική δήλωση ο πρέσβης επί τιμή Χρήστος Ζαχαράκης, ο οποίος είπε ότι: «Οι εμπρησμοί δείχνουν τυφλή πράξη μίσους και εκδίκησης, η οποία δεν θα ήταν ξένη προς την τουρκική νοοτροπία»!
Και ακόμα συμπλήρωσε πως: «Οι Τούρκοι θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις χωρίς χρονοτριβή για μια εγκληματική ενέργεια σε βάρος άλλης χώρας! Έχουμε πολιτικές αξιώσεις και το θέμα αυτό πρέπει να τύχει ανάλογης αξιοποίησης σε πολιτικό επίπεδο»...
Αλλά, για δυστυχία μας, έχουμε μία κυβέρνηση της Τριμερούς Επιτροπής, εχθρικής προς το Έθνος των Ελλήνων και προδοτική, που δεν θα διεκδικήσει ποτέ τίποτα και από κανέναν... Η κυβέρνηση Παπαδήμου, όπως και πιο πριν εκείνη του Giorgos με την οποία είναι σχεδόν η ίδια, ξέρει μόνο «να δίνει»!...
 
Αλλά το μίσος των Τούρκων κατά των Ελλήνων έχει μεγάλο βάθος μέσα στην Ιστορία, μεγάλο παρελθόν. Αυτή η παράφορη εμπάθεια και η τρελή υστερία κατά της Πατρίδας ΜΑΣ ξεκινάει από το κόμπλεξ που έχουν απέναντί μας οι κατώτεροι αυτοί νομάδες, που περιπλανιόνταν επί αιώνες στην Ασία σαν γύφτοι (!), και αποτυπώνεται στο παρακάτω κατάπτυστο ποίημα ενός φανατισμένου ανθέλληνα: του Τουρκομογγόλου μισέλληνα «ποιητή» Μπεχτσέτ Κεμάλ Τσαγλάρ.
Αυτό το «ποίημα» έχει τον τίλο «Το μίσος» και... διαβαζόταν κάθε μέρα από τον τουρκικό ραδιοφωνικό σταθμό «Μπαϊράκ» στην διάρκεια των γεγονότων της Κύπρου, επί σειρά ετών, ενώ οι Μογγόλοι έφτασαν στο σημείο να το... διδάσκουν και στα σχολεία τους! Για να μάθουν έτσι τα μικρά μογγολάκια να μας μισούνε από νωρίς και να θέλουν να μας κάψουν (το όνειρο των Τούρκων μισελλήνων είναι να κάψουν ζωντανούς και βασανιστικά Έλληνες!)...

Το κείμενο αυτού του μισελληνικού «ποιήματος» του «Τσογλάν» Τσαγλάρ, που δείχνει και το επίπεδο της «λογοτεχνίας» των ομιλούντων την γλώσσα των σκύλων Μογγόλων είναι αυτό που ακολουθεί:
ΤΟ ΜΙΣΟΣ
Όσο υπάρχει ο πρόστυχος ο Έλληνας σ’ αυτόν τον κόσμο
δε βγαίνει μα το Θεό αυτό το μίσος από μέσα μου.
Σαν στέκομαι και τον κοιτάζω τον σκύλο
δε βγαίνει μα το Θεό αυτό το μίσος από μέσα μου,
χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.
Εκδίκηση να πάρω είναι ο μοναδικός σκοπός μου
σαν αναμετρηθώ στης μάχης το πεδίο
χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια να κλαδέψω σε μια μέρα
δε βγαίνει μα το Θεό αυτό το μίσος από μέσα μου
χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.
Τα κεφάλια τριάντα χιλιάδων να πολτοποιούσα
τα δόντια δέκα χιλιάδων με την τανάλια να έβγαζα
εκατό χιλιάδων τα πτώματα να σκορπούσα στις ρεματιές
δε βγαίνει μα το Θεό αυτό το μίσος από μέσα μου
χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.
Ο κόσμος όλος ξέρει πόσο ανώτερος είναι ο Τούρκος
και πόση κακοήθεια φωλιάζει μες στο μυαλό του Έλληνα
πέντε χιλιάδων τα πτώματα να έκαιγα στους κλιβάνους
δε βγαίνει μα το Θεό αυτό το μίσος από μέσα μου
χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.
Σαράντα χιλιάδες τους να σούβλιζα με την λόγχη μου,
ογδόντα χιλιάδες τους να έστελνα στην κόλαση
εκατό χιλιάδες τους να κρεμούσα στο σχοινί
δε βγαίνει μα το Θεό αυτό το μίσος από μέσα μου
χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος!
BEHCET KEMAL CAGLAR
 Είδατε ελληνοτουρκική «φιλία» και «λατρεία»; Χρειάζεται λοιπόν μία Ελληνική Απάντηση σ’ αυτούς τους υπάνθρωπους από μια Ελληνίδα Εθνικίστρια, που είναι «άρρωστη» με την Πατρίδα, γιατί έτσι πρέπει για να ξαναχτίσουμε την Μεγάλη Ελλάδα! Αυτή είναι η Ελληνική Απάντηση στο μίσος σας κατά της Ελλάδας ΜΑΣ, γυφτομογγόλοι της στέπας!
ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΣΤΙΣ... ΣΤΕΠΕΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ! Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ... ΣΥΡΙΑ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το μισος πηγαζει απο τα πρωτοκκολα του εκπεσοντος αρχαγγελου του σκοτους που τους κυβερνα. Τα ιδια λεει για τους Ελληνες εκει..

Αλλα....

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ

Μεγας Αλεξανδρος με μικρο στρατο εναντι Περσων και
Λαμογιων Μογγολων
300 Εναντι Εκκατομυριων
144000 Εναντι 200000000
Τρεις! Ενωχ, Ηλιας, Αγιος Ιωαννης
εναντι των εκκατομυριων και του αντιχριστου

Ενας Ιησους Χριστος ο Υιος του Θεου ο ΕμμανουΕλ εναντι ανθρωπων, θεων, δαιμονων με σαρωτικη νικη

Λοιπον; Ιησους Χριστος Νικα

Μη Φοβου

Εσεται Ημαρ