Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Η εφημερίδα Montreal Gasette αναφέρει «Εβραίος οδηγήθηκε 6 φορές σε θαλάμους αερίων και επέζησε>>




Ο Moishe Peer αναγνωρίστηκε απο το Κράτος του Ισραήλ


Πόσο ηλίθιοι είμαστε;

Το γεγονός ότι μια μεγάλης κυκλοφορίας Καναδέζικη εφημερίδα δημοσίευσε αυτή την παράλογη ιστορία(οτι 11χρονο παιδί οδηγήθηκε 6 φορές σε θαλάμους αερίων και επέζησε) είναι πολύ σημαντικό. Η ίδια αυτή εφημερίδα κάλεσε να φυλακιστεί ένας Ινδιάνος που δήλωσε οτι αρνείται να πιστέψει τον Moishe.

Η ιστορία



Ο 9χρονος Moishe συνελήφθει και στάλθηκε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Μπέργκεν-Μπέλσεν, με την οικογένειά του. Η μητέρα του οδηγήθηκε στους θαλάμους αερίων και πέθανε, αλλά ο Moishe οδηγήθηκε στους θαλάμους 6 φορές και επέζησε. Κάθε φορά που επηζούσε έβλεπε με τρόμο να πεθαίνουν γύρω του όλοι όσοι βρίσκοταν στους θαλάμους αερίων. Σήμερα ο Peer δεν γνωρίζει πως κατάφερε να επιζήσει τόσες φορές. «Ισως τα παιδιά να αντιστέκονται καλύτερα στα θανατηφόρα αέρια, δεν γνωρίζω πραγματικά πως τα κατάφερα», είπε σε μια συνέντευξη.

Ο Moishe κάνει τώρα ομιλίες

Γυρνάει όλο τον Καναδά μιλώντας σε παιδιά για τον τρόμο των στρατοπέδων θανάτωσης των Ναζί.

Ξυλοδαρμοί και κανιβαλισμός

Ο Moshe λέει ιστορίες για το πως άνθρωποι λιποθυμούσαν στο πρωϊνό κάλεσμα και οι Γερμανοί τους σκότωναν γιατί λιποθυμούσαν. Επίσης είδε Ρώσους στρατιώτες να ψήνουν και να τρώνε ο ένας τον άλλον απο την πείνα. Ο Peer και οι συγγενείς του επέζησαν μαζί με τον πατέρα του. Η οικογένειά τους μετακινήθηκε στο Ισραήλ. Τα 4 παιδιά του Peer γεννήθηκαν στο Ισραήλ και αφού υπηρέτησε στον Ισραηλινό στρατό σε μια σειρά απο πολέμους, ο Peer μετακινήθηκε στο Μόντρεαλ το 1974.

Ακόμη έχει εφιάλτες

Ο Moshe συχνά σηκώνεται τη νύχτα απο τον ύπνο γιατί βλέπει εφιάλτες, κατηγορεί την ανθρωπότητα γιατί δεν έκανε τίποτα, ενω 6.000.000 Εβραίοι θανατώνονταν στους θαλάμους αερίων.

Ο Moshe γράφει ένα βιβλίο 


Ο Moshe λέει ότι οδηγήθηκε 6 φορές στους θαλάμους αερίων για να θανατωθεί και επέζησε. Ποιός νοήμων άνθρωπος θα δημοσίευε αυτή τη τρέλα;


Ενας Ινδιάνος αρχηγός τιμωρήθηκε γιατί αμφισβήτησε την ιστορία


Ο αρχηγός David Ahenakew ήταν βετεράνος στην Κορέα. Εκλέχθηκε ως αρχηγός της Ομοσπονδίας των Saskatchewan Ινδιάνικων Εθνών. Κατα τη διάρκεια μιας ομιλίας του είπε οτι δεν πιστεύει στο Ολοκαύτωμα των Εβραίων και μετά απο λίγο διάστημα βρέθηκε κατηγορούμενος για «Έγκλημα Μίσους».

Που είναι η λογική;

Ενας Καναδός βετεράνος που υπηρέτησε στο στρατό για 15 χρόνια στην Κορέα, την Αίγυπτο και σε άλλα μέρη, κατηγορήθηκε, καταδικάσθηκε και πλήρωσε πρόστιμο 1000 δολλαρίων. Τον απείλησαν ότι θα φυλακίζοταν αν δεν ζητούσε συγγνώμη.
  
Αλλά ένας Εβραίος που ισχυρίζεται ότι οδηγήθηκε σε θαλάμους αερίων για να θανατωθεί 6 φορές και επέζησε, έγινε ένας διάσημος Καναδός ομιλητής του Ολοκαυτώματος.

Συμπέρασμα: Η λογική φαίνεται να έχει εκλείψει απο την ανθρωπότητα..ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: