Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο έλεγχος του νερού!


Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Έχουμε ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν με το θέμα της ιδιωτικοποίησης του νερού τόσο σε άλλες χώρες όσο και στην Ελλάδα. Έχουμε μάλιστα δημοσιεύσει ότι η ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ελλάδα είναι μια υπόθεση που έχει ξεκινήσει εδω και χρόνια. 

Το σχέδιό τους είναι ενοποίηση όλων των εταιρειών ύδρευσης πανελλαδικά κατόπιν εντολής φυσικά αυτών που ενδιαφέρονται να εξαγοράσουν τα νερά, τους οποίους όπως θα δείτε παρακάτω τους κατονομάζει ο Σόρος.

Το δεύτερο βήμα είναι ο έλεγχος των υπογείων υδάτων.

Το τρίτο είναι ποτάμια, λίμνες και φυσικά το νερό της βροχής.

Το ίδιο μοτίβο απο τους ίδιους ανθρώπους χρησιμοποιήθηκε σε όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Έχει γυρίσει και ειδικό ντοκυμαντέρ ο "Εξάντας" όπου περιέγραφε οτι οι Ινδιάνοι δεν μπορούσαν να πάρουν νερό απο το ποτάμι ούτε με τον κουβά τους.

Ο απώτερος σκοπός δεν είναι το κέρδος όπως το αφήνουν να φανεί αλλά ο έλεγχος των ανθρώπινων μαζών μέσω της φθορίωσης του νερού.

Το σχετικό απόσπασμα ακολουθεί:

Αλλά και πιο πολύ από την φτώχια θα πρέπει να σας τρομάζει το ασιατικό τσουνάμι μεταναστών που θα πέσουν σαν ακρίδες στην χώρα σου. Το «Δουβλίνο 2» θα είναι ευλογία μπροστά σ΄αυτά που έρχονται...Δεν μπορώ να φαντασθώ πως κάτω από αυτές τις συνθήκες θα μπορούσε να έχει απόδοση ο τζόγος. Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να εμπλακείς στα πετρέλαια και στα τρόφιμα. Το νερό μην το ακουμπήσεις, το "χειρίζονται" οι Ισραηλινοί. Όσο για τα μήντια αυτά θα είναι η καταστροφή σου. Πρόκειται για μαύρη τρύπα ιδιαίτερα τώρα με την επέλαση του ίντερνετ. Φύγε όσο μακριά γίνεται...»

Διαβάστε επίσης και τις παλαιότερες αναρτήσεις μας σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του νερού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: