Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ;


ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

Σε τί διαφέρει από τον μουφτή; Ευχές δίνει ο ένας, ευχές δίνει και ο άλλος. Τζαμί θέλει ο ένας, τζαμί θέλει και ο άλλος. Καημένη Ελλάδα σε τι χέρια έπεσες!!!

Ας φυλάγονται οι χριστιανοί της Αλεξανδρουπόλεως από τον «προοδευμένο» μουφτή, που φοράει ράσα ορθοδόξου επισκόπου και έχει μυαλά κουλτουριάρη της παγκοσμιοποίησης.
Αυτοί θα προσκυνήσουν πρώτη τον Αντίχριστο και θα παρασύρουν όσους αφελείς βρουν στον δρόμο τους.
_____

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ

Ούτε μία προσφορά για το τζαμί στο Βοτανικό

ΑΘΗΝΑ 10/07/2013
http://www.nooz.gr
Διαδικασίες για νέο διαγωνισμό για την κατασκευή του τζαμιού στον Βοτανικό ξεκινά το υπουργείο Υποδομών αφού την Τρίτη δεν κατέθεσαν προσφορές όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή λόγω και των αντιδράσεων κατοίκων της περιοχής και πολιτών που έχουν προσφύγει στο ΣτΕ.
jubpls

Πως θα είναι οι Αρχιερείς, οι Ιερείς, και οι μοναχοί στους «εσχάτους χρόνους»

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ;

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

«Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι των όλων» προφητεύει για τα έσχατα χρόνια ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.

(«Ο Πατροκοσμάς», Προφητεία 57η , σελ. 39)

Ο Άγιος Ιππόλυτος 

«Οι ποιμένες ως λύκοι γενήσονται. Οι ιερείς το ψεύδος ασπάσονται. Οι μοναχοί τα του κόσμου ποθήσουσιν…» γράφει για την εποχή του Αντιχρίστου ο άγιος Ιππόλυτος. 
 (Άγιος Ιππόλυτος ΒΕΠΕΣ 6, 278)

Ο Άγιος Νείλος ο Αγιορείτης

«Όταν πλησιάση ο καιρός της ελεύσεως του Αντιχρίστου θα σκοτισθή η διάνοια των ανθρώπων από τα πάθη της σαρκός και θα πληθυνθή σφόδρα η ασέβεια και η ανομία… Οι ποιμένες των Χριστιανών Αρχιερείς και ιερείς θα είναι άνδρες κενόδοξοι, μη γνωρίζοντες παντελώς την δεξιάν οδόν από την αριστεράν… Αι εκκλησίαι δε του Θεού θα στερηθούν ευλαβών και ευσεβών Ποιμένων και αλλοίμονον τότε εις τους εν τω κόσμω ευρισκομένους Χριστιανούς οι οποίοι θα στερηθούν τελείως την πίστιν, διότι δεν θα βλέπουν από κανένα φως επιγνώσεως…» προφητεύει ο άγιος Νείλος ο Αγιορείτης και Μυροβλύτης.
(Προφητεία Αγίου Νείλου. Πιστόν αντίγραφον από το Βιβλίον  «Ευαγγελικός Κήπος», της Ιεράς Μονής Σταυροβουνίου Κύπρου)

Ο Αββάς Μωϋσής

«Εν ταις ημέραις εκείναις… θέλουν προχειρίζεσθαι ηγούμενοι και ποιμένες άνδρες αδόκιμοι αρετής, άπιστοι… μη διακρίνοντες την δεξιάν οδόν εκ της αριστεράς, αμελείς, φιλομέριμνοι, τα πρωτεία με δώρα αρπάζοντες… μη γνωρίζοντες κατηχείν και νουθετείν το ποίμνιον… εκ της τοιαύτης δε αμελείας και καταφρονήσεως των ποιμένων απολούνται οι αδελφοί…» προφητεύει και ο Αββάς Μωϋσής.
(Δ. Παναγόπουλου, «Άγιοι και Σοφοί περί των μελλόντων να συμβώσι»,  Προφητεία Αββά Μωϋσέως, σελ. 6).

Ο  Άγιος Κύριλλος

«Αλλά ζητάμε δικό μας σημείο της παρουσίας του Κυρίου. Εμείς οι εκκλησιαστικοί ζητάμε εκκλησιαστικό σημείο, και ο Κύριος λέγει· “και τότε θα σκανδαλισθούν πολλοί και θα παραδώσουν ο ένας τον άλλο και θα μισήσουν ο ένας τον άλλο” (Ματθ. Κ’ , ις’ ). Αν ακούσεις ότι, επίσκοποι στρέφονται εναντίον επισκόπων, και κληρικοί εναντίον κληρικών, και λαοί εναντίον λαών, και φτάνουν μέχρι να χυθεί αίμα, να μην ταραχθείς. Διότι κάτι τέτοιο είναι ήδη γραμμένο», λέγει για την εποχή του Αντιχρίστου και της Δευτέρας Παρουσίας ο Άγιος Κύριλλοςυ Ιεροσολύμων.
 
(Αγίου Κυρίλλου Ιεροσολύμων, ΕΠΕ 2, 130)
 πηγή:http://www.agioskosmas.gr/eshatologika.asp?isue=104
jubpls

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1986

__΄Ηταν η εποχή, που μεσουρανούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου! Σε προεκλογική ομιλία του είχε πεί το αμίμητο εκείνο: «Τσοβόλα, δώστα όλα».Σήμερα φθάσαμε πια στο πάτο της αβύσσου. Σήμερα το σλόγκαν των δανειστών μας είναι «Ελλάδα, στα πήραμε όλα!» 
 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
http://mkka.blogspot.gr/2013/07/1986.html

                    ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ  ΕΔΩ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: