Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Τούρκος διοικητής στην Ελληνική Ταξιαρχία Λάρισας


Τούρκος διοικητής στην Ελληνική Ταξιαρχία Λάρισας
Ο Τούρκος Ταξίαρχος Χακάν Εσέρ, διορίστηκε από την χώρα του Διοικητής της Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης SEEBRIG που έχει έδρα στον Τύρναβο.
Πρόκειται για εναλλαγή διοικήσεων του πολυεθνικού επιτελείου που γίνεται ανά 3 χρόνια. Να σημειώσουμε ότι οι υπογραφές συμφωνιών έχουν και αποτελέσματα που δεν είναι τα επιθυμητά, ειδικά όταν οι διοικητές αυτών των μονάδων αποκτούν άμεση πρόσβαση σε στοιχεία ...νευραλγικής σημασίας. Το ερώτημα που δημιουργείται, είναι πώς μπορεί η Ελλάδα να προστατέψει απόρρητα στοιχεία που αφορούν άμεσα την Εθνική της Ασφάλεια;
Όταν άνθρωπος της Τουρκίας αναλαμβάνει τέτοια θέση ποιος είναι σε θέση να γνωρίζει τι περνά προς τους γείτονες; Καλές οι συμφωνίες, αλλά όλοι θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους πως η Εθνική Ασφάλεια πάντα ήταν, είναι και θα είναι πάνω απ' όλα και απ' όλους.
Πανηγυρίζει ο τουρκικός Τύπος
Βεβαίως ο Τουρκικός τύπος ,όπως πάντα, δράτεται των ευκαιριών για να προκαλέσει... Η Haberturk με τον τίτλο: «Διορίστηκε Διοικητής στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ», γράφει ότι στο πλαίσιο των εργασιών για το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο για πρώτη φορά ανατέθηκαν καθήκοντα σε Τούρκο στρατηγό. Το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο, στο πλαίσιο της νέας αναδόμησης δυνάμεων του ΝΑΤΟ διόρισε τον επιτελικό συνταγματάρχη, Χακάν Εσέρ, τον οποίο προήγαγε σε Ταξίαρχο στην Διοίκηση του στρατηγείου στη Λάρισα.
Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η Cumhuriyet στην πρώτη σελίδα τονίζοντας ότι μετά από 100 χρόνια, για πρώτη φορά, ένας Τούρκος στρατηγός θα ασκήσει καθήκοντα στην Ελλάδα! Ο ταξίαρχος Εσέρ Χακάν, διορίστηκε στην Διοίκηση της Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης στη Λάρισα.

Read more: http://www.newsbomb.gr/ethnika/story/334248/toyrkos-dioikitis-stin-elliniki-taxiarhia-larisas#ixzz2bPK6Xbfo                                                                       ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ        ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: