Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Πρώτοι στις... business οι ΚΚΕδες! Tα βρήκαν με το μεγάλο κεφάλαιο και οικονόμησαν πουλώντας τον 902



Πρώτοι στις... business οι ΚΚΕδες! Tα βρήκαν με το μεγάλο κεφάλαιο και οικονόμησαν πουλώντας τον 902
Επιτέλους, μετά από μία βδομάδα από την πώληση του 902, το ΚΚΕ ανακοίνωσε το όνομα του νέου ιδιοκτήτη της ραδιοτηλεοπτικής του συχνότητας: είναι ο… κανένας! Μάλιστα κύριοι! Δεν υπάρχει κανένα όνομα αγοραστού, αλλά μόνο το όνομα μιας  κυπριακής εταιρείας, το οποίο είναι το «A – Orizon Media LTD». Δηλαδή, «κάτσε βρες το κι έλα πες μου». Και βέβαια, πρόκειται για εταιρεία off shore. Η… συνταρακτική αποκάλυψη του νέου ιδιοκτήτη έγινε με ανυπόγραφο (!!!) άρθρο, με τίτλο «Τους πήρε ο πόνος για τον ”902”», στον κουκουέδικο διαδικτυακό βόθρο (ο οποίος είναι το μόνο πράγμα που δεν πουλάει το ΚΚΕ, γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται να τον αγοράσει). Δηλαδή εδώ μιλάμε καθαρά για μεθόδους Madison Avenue!
Το επίμαχο άρθρο –που δε βρήκε κανένας κουκουές το θάρρος να υπογράψει- καταλήγει ως εξής: «Κατά συνέπεια, στην περίπτωση του «902» ακολουθήθηκε όλη η διαδικασία που προβλέπει η νομοθεσία για τέτοιου είδους μεταβιβάσεις. Εξάλλου αγοραπωλησίες, αλλαγές σε μετοχικές συνθέσεις εταιριών έχουν γίνει και είναι αρκετές και σε άλλους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, πανελλαδικούς και περιφερειακούς. Ας ψάξουν αλλού λοιπόν, για τα περί «τήρησης των νόμων». Εξάλλου είναι οι ίδιοι που φτιάχνουν τους νόμους και οι πρώτοι, πολλάκις, που τους παραβιάζουν. Να κοιτάνε ορισμένοι καλύτερα τα του οίκου τους».
Τουτέστιν, γιατί φωνάζετε αφού όλα έγιναν με τους νόμους της ελεύθερης (καπιταλιστικής) αγοράς; Εξάλλου, και οι άλλοι τα ίδια κάνουν! Ένα κόμμα σαν τα άλλα είναι, λοιπόν, το ΚΚΕ… Ασφαλώς, αυτή η ομολογία, το «όλοι ίδιοι είμαστε, όλοι τα ίδια κάνουμε» (εκτός της Χρυσής Αυγής, που δεν ανήκει στο… συνταγματικό τόξο) που αμολάει ξεδιάντροπα το ΚΚΕ, δε μας προκαλεί καμιά έκπληξη. Ας τα βλέπουν όμως μερικοί καλοπροαίρετοι Έλληνες που –παρασυρόμενοι από την αγιογραφία του ΚΚΕ από τα ΜΜΕ- νόμιζαν ότι το ΚΚΕ είναι «επαναστατικό», «αντισυστημικό» κόμμα, ένα κόμμα αλλιώτικο από τ’ άλλα! Όχι, είναι σαρξ εκ της σαρκός του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου! Είναι γέννημα-θρέμμα του καπιταλιστικού συστήματος, γι’ αυτό έχει μάθει να κινείται τόσο… επιδέξια όπου μυρίζει χρήμα! Είναι το μακρύ χέρι του συστήματος, που χρησιμοποιείται για ψάρεμα των απελπισμένων!
Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των κουκουέδων -και γενικότερα των αριστερών- είναι το θράσος! Το απύθμενο θράσος! Λίγες ημέρες, λοιπόν, μετά την παράνομη αγοραπωλησία της δημόσια συχνότητας του 902 σε εταιρεία off shore, με άγνωστο ιδιοκτήτη (δηλαδή σε κάποιον μεγάλο κεφαλαιοκράτη…), γράφτηκε άρθρο στον ιντερνετικό 902 (που δεν πουλήθηκε γιατί δεν έχει καμία αξία και κανείς δεν ενδιαφέρεται να τον αγοράσει…) κατά του… κεφαλαίου, με τίτλο: «Οι εργαζόμενοι του «902» απαντούν: Το κεφάλαιο δεν ανέχεται ότι το ΚΚΕ στέκεται όρθιο». Ιδού: «Δεν είναι τυχαίο ότι οι άλλοι, οι εχθροί του Κόμματος συγκέντρωναν πάντα τα κύρια πυρά τους για να πλήξουν το αγωνιστικό ήθος, το ηθικό κύρος του Κόμματος και των μελών του με όλα τα άθλια μέσα, με τη συκοφαντία, με το ψέμα και τη διαστρέβλωση των θέσεών του. Όπως και σήμερα με την πώληση του «902» (ράδιο – τηλεόραση). Δεν μπορούν ανοιχτά και καθαρά να αντιμετωπίσουν τις ιδέες, την πολιτική του και καταφεύγουν σε αυτά τα μέσα, με στόχο να παρουσιάσουν το ΚΚΕ ως ένα κόμμα που δε διαφέρει σε τίποτα από τα αστικά και μικροαστικά κόμματα. Οι δυνάμεις του κεφαλαίου δεν ανέχονται ότι το ΚΚΕ στάθηκε όρθιο. Δεν ανέχονται ότι το ΚΚΕ δεν κάνει δήλωση μετανοίας. Οι επιθέσεις δε θα σταματήσουν. Οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες το γνωρίζουμε καλά και είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε. Γνωρίζουμε καλά ότι το ΚΚΕ κανένας δε θα το βάλει στο χέρι. Αυτή είναι η δύναμή του, αυτή είναι η υποχρέωσή του, που προκύπτει από την ηρωική πορεία 90 χρόνων. Ο «902» όλα αυτά τα χρόνια λειτούργησε με την προσφορά, τη θυσία, την ανιδιοτέλεια, αυταπάρνηση των κομματικών μελών και των άλλων εργαζομένων και φίλων του Κόμματος. Παρόλο που η φωνή του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού «902» σε λίγες μέρες θα σιγήσει, εμείς θα συνεχίσουμε με την ίδια αυταπάρνηση, θυσία, αφοσίωση από όπου κι αν μας χρεώσει το Κόμμα σε κάθε τόπο δουλειάς και γειτονιά, μέχρι την κοινωνική απελευθέρωση της εργατικής τάξης αλλά και όλης της κοινωνίας από την καπιταλιστική σκλαβιά».
(ΥΓ) 1: Οι επιθέσεις από ΣΥΡΙΖΑ μεριά για την σκανδαλώδη αγοραπωλησία κόπηκαν μαχαίρι! Τυχαίο; Δε νομίζω! Προφανώς έπιασαν τόπο οι απειλές για την αποκάλυψη του μεγαλοστελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που έφαγε από το ΚΚΕ το 1991 ολόκληρο εργοστάσιο χαλυβουργίας στην Ουκρανία!
(ΥΓ) 2: Μα ποιος είναι; Ποιος είναι;
(ΥΓ) 3: Σύντομα θα το πάρει το… ποτάμι, τ’ ονοματάκι του…
Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/prwtoi-stis...-business-oi-kkedes-ta-brhkan-me-to-megalo-kefalaio-kai-oikon#.UgqGhayKIxI#ixzz2bsX1FJoA                                                              ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: