Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Αν όντως τόκανε, κόφτε του τον κώλο!!! γιατί, ούτε για σκουπιδιάρης δεν κάνει ο μισέλληνας αυτός …Περιφερειάρχης καταχρέωσε το Ελληνικό Δημόσιο χορηγώντας Βιβλιάρια Υγείας σε …Αλβανούς !!


Και να ήταν ο μόνος.... το όργιο γίνεται στους δήμους.... Έχει "ψωμί" το πράγμα....

Πόπη Σουφλή

Οι Αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ ξεσκονίζουν –όπως αποκαλύπτουμε- τον περιφερειάρχη Ηπείρου Καχριμάνη, για δεκάδες βιβλιάρια υγείας που φέρεται να χορήγησε σε ανασφάλιστους Αλβανούς για να νοσηλευτούν
κυρίως σε νοσοκομεία των Ιωαννίνων, χωρίς να το δικαιούνται και καταχρεώνοντας το Ελληνικό δημόσιο…”Για 1,5 εκ ευρώμαύρη τρύπα μόνο στο νοσοκομείο Χατζηκώστα!!

Ήδη σε βάρος του Καχριμάνη έχει ξεκινήσει 

εισαγγελική έρευνα και για την περίοδο που ήταν νομάρχης, ενώ εξετάζεται αν σ’ αυτά τα βιβλιάρια είναι και η
περίπτωση του Αλβανού Εισαγγελέα Αργυροκάστρου και γνωστού Ανθέλληνα.

Οι Εσωτερικές Υποθέσεις, όπως είναι σε θέση να γνωρίζουμε με

ακρίβεια, έχουν ζητήσει από τα νοσοκομεία των Ιωαννίνων λίστα εξόδων για συγκεκριμένους Αλβανούς στο όνομα των οποίων εκδόθηκαν βιβλιάρια υγείας.

Ήδη σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες το νοσοκομείο Χατζηκώστα κάνει λόγο για μαύρη τρύπα 1,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Την έρευνα ξεκίνησε ο εισαγγελέας Ιωαννίνων και λόγω της ιδιαιτερότητάς της αυτή ανατέθηκε απ’ ευθείας στους Αδιάφθορους των Αθηνών, που έχουν πλέον δικαιοδοσία να διερευνούν οικονομικά σκάνδαλα σ’ όλο το φάσμα του δημοσίου τομέα.

Μέχρι πάντως να καταλήξει ο φάκελος στις Εσωτερικές Υποθέσεις όπως είχε προαποφασιστεί, η διαδικασία αποδείχτηκε … χρονοβόρα αφού μεσολάβησε η μετάθεση του δημόσιου κατήγορου εκτός νομού.

Στέλεχος της Κατεχάκη δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το «όψιμο» ενδιαφέρον που εκδήλωσαν τοπικοί παράγοντες στην πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου για την πορεία της υπόθεσης. Μάλιστα ένας εξ αυτών τηλεφώνησε στην Κατεχάκη πριν καν ο φάκελος φθάσει στους Αδιάφθορους που στεγάζονται στο «αυτόνομο» κτίριο
της Λ. Κηφισίας στο Μαρούσι, πίσω από το μεγαλοπρεπές «Υγεία»!                                                                                        ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: