Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Οι Τούρκοι, διαχρονικοί προστάτες των Ναζί. Τούρκικα κονδύλια στους “Τσάμηδες”!


http://palmosbh.blogspot.com/2011/01/blog-post_5419.html


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
...Το πρώτο πράγμα λοιπόν που θα πρέπει να κάνει μία κυβέρνηση με την ελάχιστη ευαισθησία όταν φύγει η κυβέρνηση των παχύδερμων, είναι να ελέγξει το πόθεν έσχες όλων αυτών των ελληναράδων που θέτουν θέμα “Τσάμηδων” σε σοφιστικέ εκδηλώσεις. Είναι βέβαιο ότι κάποιοι από αυτούς τρέφονται από το βρώμικο Τουρκικό χρήμα. Η τιμωρία τους οφείλει να είναι παραδειγματική.
Η αποκάλυψη έγινε από το “Βήμα” και πέρασε δυστυχώς στα ψιλά: Να σημειωθεί εδώ ότι τουρκικά κονδύλια φαίνεται να κατευθύνονται και προς οργανώσεις των Τσάμηδων που, ας μην ξεχνάμε, συμμετέχουν πλέον στην ασταθή κυβέρνηση του Σαλί Μπερίσα. Αν προσθέσει κανείς σε αυτά και την ανάμειξη, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, τουρκικών κύκλων ώστε να «παγώσει» η συμφωνία Ελλάδος- Αλβανίας για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών, αντιλαμβάνεται τα προβλήματα που ανακύπτουν για την Αθήνα.

Μη νομίζετε ότι είναι εκτός κάτι απίστευτες κυρίες και τύποι με “αναθεωρητικές τάσεις” της ιστορίας. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι εάν ο Πάγκαλος αναπαράγει την Τουρκική φασιστική προπαγάνδα δωρεάν (βλ. λαμόγια οι επαναστάτες του 1821, Οθωμανοί που δεν μιλούσαν Ελληνικά κλπ). Ο Φαλμεράυερ που είχε υποστηρίξει παρόμοιες θεωρίες, όπως έχουμε αποδείξει, το έκανε μετά την χρηματοδότηση της “Υψηλής Πύλης”: Η μεγάλη (και πικρή) αλήθεια του Φαλμεράυερ
Αυτά για να ξέρουμε τι μας γίνεται και να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα. Ούτε ένα ναζιστικό απόβλητο δεν πρέπει να μείνει στο απυρόβλητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: