Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

SYRIZA3
Τις τελευταίες 5 εβδομάδες, ο «Αντίοχος»… ξεβράκωσε τον ΣΥΡΙΖΑ από τη στήλη του στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή». Το αφιέρωμα- ξεβράκωμα ολοκληρώθηκε, και με την άδειά του το μαζέψαμε και το δημοσιεύουμε ολόκληρο.
ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Ένα… ποτ-πουρί από την «κόκκινη ορχήστρα» του ΣΥΡΙΖΑ.
Να μιλήσουμε για τον ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν. Δύσκολο! Δύσκολο, γιατί πρέπει να γεμίσουμε όλες τις σελίδες αυτής την εφημερίδας, της επόμενης, της μεθεπόμενης και πάει λέγοντας. Θα κάνουμε, λοιπόν, μια πρώτη επιλογή των πιο τρανταχτών ντοκουμέντων, ένα «ποτ-πουρί» σ’ αυτά που… τραγουδάνε οι συνιστώσες του συνονθυλεύματος, που δείχνουν τι καπνό φουμάρουν αυτοί που θέλουν και να μας κυβερνήσουν.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1ο – ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΑΟΖ, γιόκ για τα αμερικανάκια του ΣΥΡΙΖΑ!  
Όταν λέγαμε πριν από χρόνια ότι η Ελλάς είναι «μαγαζί γωνία», έχει πετρέλαιο, φυσικό αέριο κ.τ.λ., χαρακτηριζόμαστε «φαντασιόπληκτοι», «βλαμμένοι», «παραμυθατζήδες» κ.α. Και να που ήρθε ο καιρός να υποστηρίζουν το ίδιο επιστήμονες διεθνούς κύρους και να έχει γίνει η χώρα μας πεδίο ανταγωνισμού διεθνών δυνάμεων για το ποιος θα αναλάβει την εξόρυξη. Και ο ΣΥΡΙΖΑ μούγκα! Δε βλέπει, δεν ακούει, δε μιλάει! Κουβέντα για την ΑΟΖ, ούτε καν στα λόγια, για πολιτική εκμετάλλευση! Κι όταν ακούγεται κάτι, αυτό είναι εναντίον της ΑΟΖ («Δεν θα πολεμήσουμε για τις ΑΟΖ» – Το πολιτικό μας σχέδιο για τις οργανωτικές αρχές του ΣΥΡΙΖΑ – Συνιστώσα «Κόκκινο») Γιατί άραγε; Διότι είναι αμερικανάκια! Και τι θέλουν οι Αμερικάνοι; Προς Θεού, όχι εκμετάλλευση τώρα! Να φτάσει σε σημείο η Ελλάς να δηλώσει αδυναμία αποπληρωμής των δανείων της, ώστε σε αντάλλαγμα για να μην πτωχεύσει να παραχωρήσει τα δικαιώματα της εκμετάλλευσης του υπογείου πλούτου της στους διεθνείς τοκογλύφους και να… πατσίσει. Μετά, μπορεί να μας δώσουν κάποια ψίχουλα ελεημοσύνης και απαραιτήτως θα βάλουν στο παιχνίδι και τους Τούρκους. Αυτό το παιχνίδι παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ!
(ΥΓ): Και για να μην ξεχνιόμαστε, επειδή εμείς μιλάμε με αποδείξεις: ποιο ήταν το μόνο κόμμα της  βουλής που ψήφισε «ΟΧΙ» στον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, για λόγους… προστασίας του περιβάλλοντος; Ο ΣΥΡΙΖΑ! Τυχαίο; Δε νομίζω!
TSIPRAS3D
Θέσεις για τα Εθνικά Θέματα… δεν υπάρχουν!
Ψάχνω, ψάχνω και ξαναψάχνω στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ τις θέσεις του για τα Εθνικά Θέματα, αλλά δε βρίσκω τίποτα σχετικό! Δεν υπάρχει κεφάλαιο για τα Εθνικά Θέματα! Δύο είναι οι εκδοχές γι’ αυτό: είτε αδιαφορούν γι’ αυτά πλήρως, είτε θεωρούν πως αν ανακοινώσουν τις θέσεις τους θα τις διαβάσει ο κοσμάκης και θα φρίξει! Μπορεί, όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ να αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι οποιαδήποτε αναφορά στα Εθνικά μας Θέματα, αλλά δεν κάνουν το ίδιο οι «θαρραλέες» συνιστώσες του. Διαβάστε παρακάτω, τις λυσσαλέα ανθελληνικές δημοσιευμένες θέσεις της συνιστώσας «Το Κόκκινο», που δεν έχουν καμιά διαφορά από του υπολοίπου συνονθυλεύματος –αν δεν ταιριάζανε δε θα συμπεθεριάζανε- και φανταστείτε τι λιγότερο θα έλεγαν οι Ερντογάν, Μπερίσα και Γκρουέφσκι, καθώς επίσης και οι αμερικανοσιωνιστές προστάτες τους.
Η επιτομή της προδοσίας!
Τα “εθνικά θέματα”
Κυπριακό:
Η Κύπρος είναι ανεξάρτητη χώρα-μέλος του OΗΕ. Ωστόσο, ο εγχώριος εθνικισμός διεκδικεί το δικαίωμα της Ελλάδας να παρεμβαίνει στο Κυπριακό “υπέρ των ελληνο-κυπριακών συμφερόντων” (που λογίζονται σαν εθνικά συμφέροντα), να πειθαναγκάζει την Κυπριακή Δημοκρατία στη μία ή την άλλη στρατηγική επίλυσης του Κυπριακού, να μιλάει για ενιαίο αμυντικό χώρο Ελλάδας – Κύπρου κ.λπ.
Μακεδονικό:
Η Ελλάδα διεκδικεί το “δικαίωμα” να έχει λόγο στο τι ονομασία θα επιλέξει το γειτονικό της κράτος και αποδύεται σε διπλωματικούς μαραθώνιους και πολιτικές πιέσεις ώστε να μην καθιερωθεί ως επίσημη ονομασία το “Δημοκρατία της Μακεδονίας”, που ήταν το συνταγματικό όνομα αυτού του κράτους από την περίοδο που ήταν ακόμη αυτόνομη περιοχή στην ομόσπονδη Γιουγκοσλαβία του Τίτο! Στο όνομα ποιας απειλής και ποιου συμφέροντος;
Ελληνοτουρκικά:
Εδώ έχει γίνει πια πάγιο συστατικό της καθημερινής ειδησεογραφίας οι “παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου στο Αιγαίο”. Τι συμβαίνει εδώ; Απλούστατα, η Ελλάδα εννοεί να έχει 6 μίλια χωρικά ύδατα και 10 μίλια εθνικό εναέριο χώρο. Κάτι που δεν συμβαίνει με καμία άλλη χώρα, αφού εθνικός εναέριος χώρος και χωρικά ύδατα ταυτίζονται. Σ` αυτό το χώρο ανάμεσα στα 6 και στα 10 ναυτικά μίλια γίνονται οι πιο πολλές αερομαχίες και εμπλοκές πολεμικών αεροσκαφών Ελλάδας και Τουρκίας, ενώ φυσικά γίνονται και ελληνικές παραβιάσεις του τουρκικού εναέριου χώρου, καθώς οι καθημερινές αερομαχίες έχουν πλέον ενταχθεί από τις αντίπαλες Πολεμικές Αεροπορίες σε εκπαιδευτικό “πρόγραμμα ρουτίνας” για τους πιλότους… Και πέρα απ` όλα αυτά, η Ελλάδα δεν έχει παραιτηθεί ακόμη επίσημα από το τυπικό της δικαίωμα να αυξήσει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια, το οποίο θα ισοδυναμούσε με μετατροπή του Αιγαίου σε ελληνική λίμνη.
Μειονότητες:
Οι Έλληνες στη νότια Αλβανία φυσικά συνιστούν ελληνική μειονότητα. Όταν επισκέπτονται την περιοχή Έλληνες επίσημοι, τους υποδέχονται με ελληνικές σημαίες και τα σχετικά. Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης όμως δεν είναι Τούρκοι αλλά Έλληνες μουσουλμάνοι. Και στις σπάνιες επισκέψεις Τούρκων επισήμων οι τουρκικές σημαίες και η εκδήλωση της τουρκικής εθνικής συνείδησης καταγγέλλονται περίπου σαν τουρκική εισβολή στη Θράκη. Και φυσικά στην Ελλάδα δεν υπάρχει μακεδονική μειονότητα, αλλά πριν λίγα χρόνια τα εθνικά μας σαΐνια ανακάλυψαν… εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στη Δημοκρατία της Μακεδονίας!
SYRIZA-TURK
«Οι Τούρκοι κατακτούν την Δυτική Θράκη», δια του ΣΥΡΙΖΑ!
Αρχίζουμε από τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τους τουρκόφρονες της Θράκης και βέβαια με τους υποβολείς τους, το Τουρκικό Προξενείο.
Βλέπεται στη φωτογραφία που παραθέτουμε την κοινή προεκλογική αφίσα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, Ζεϊμπέκ και Καραγιουσούφ, στον νομό Ροδόπης, στην οποία η μόνη λέξη που είναι στα ελληνικά είναι το «ΣΥΡΙΖΑ». Παρατηρούμε, λοιπόν, πως στην αφίσα (στην οποία κυριαρχούν τρία χρώματα, το πράσινο, το κόκκινο και το μαύρο, που κατά… διαβολική σύμπτωση είναι τα χρώματα της σημαίας της «Ανεξάρτητης Θράκης») υπάρχει το εξής σύνθημα, γραμμένο στα τούρκικα: «Turkler bati thtakya’yi fetihe ciclilar». Τι πάει να πει αυτό; «Οι Τούρκοι κατακτούν τη Δυτική Θράκη»!
Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης».
Τελειώνουμε, με την ανακοίνωση της Επιτροπής Δικαιωμάτων του… οθωμανολάγνου ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την οριστική απόρριψη από τον Άρειο Πάγο του αιτήματος για αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», οργάνου του Προξενείου και του βαθέως κράτους της Άγκυρας για την κατάκτηση της Θράκης μας:
«Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει με ανησυχία το γεγονός ότι ο  Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης για την αναγνώριση της ως νόμιμου σωματείου παρά την δικαίωσή της από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται άδικα και παράλογα η παραβίαση του στοιχειώδους συλλογικού δικαιώματος ελεύθερης ίδρυσης συλλόγων που προστατεύεται ρητά τόσο από το Σύνταγμα της Ελλάδας όσο και από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Μάλιστα, είναι λυπηρό από τη σκοπιά της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι η αίτηση απορρίφθηκε  με το σκεπτικό ότι οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου δεν είναι δεσμευτικές! Κατά συνέπεια, η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ καλεί την ελληνική Πολιτεία να πράξει τα δέοντα ώστε οι συμπολίτες μας της μειονότητας της Θράκης να μπορούν να απολαμβάνουν ισότιμα τα δικαιώματα που τους κατοχυρώνει το Σύνταγμα και η Ευρωπαϊκή Σύμβαση».
Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχιστής των βουλγαροκομιτατζήδων.
Περνάμε χωρίς καμιά καθυστέρηση στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το Μακεδονικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ, εν αντιθέσει με το ΚΚΕ που κρύβει επιμελώς τις πομπές του, είναι πανάξιος και σχετικά άφοβος διάδοχος του παλαιού ΚΚΕ-προφυλακής του σλαβισμού, του συμμορίτικου ΔΣΕ, του ομοσπονδιακού μεγαλοϊδεατισμού του Τίτο  και των παραδόσεων του βουλγαροκομιτατζιδισμού και καθόλου δε διστάζει να διακηρύττει με κάθε ευκαιρία το… δίκιο των Σκοπιανών!
Η… σουφραζέτα, οι «Έλληνες καπιταλιστές» και μια πορεία στα Σκόπια.    
Πριν από λίγο καιρό, λοιπόν, μια… σουφραζέτα βουλευτίνα κάποιας συνιστώσας, έδωσε συνέντευξη σε εφημερίδα των Σκοπίων, όπου ισχυρίστηκε ότι για την μη λύση του προβλήματος του ονόματος ευθύνονται οι… Έλληνες καπιταλιστές, χωρίς φυσικά να αποδοκιμαστεί από τον επίσημο ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν το τελευταίο κρούσμα εθνοπροδοσίας του ΣΥΡΙΖΑ στο Μακεδονικό, αλλά όχι βέβαια και το πρώτο. Το 2008, 14-16 Μαΐου, αντιπροσωπεία του ροζ συνονθυλεύματος είχε επισκεφτεί τα Σκόπια, σ’ ένα ταξίδι «για την ειρήνη και τον αντιμιλιταρισμό», για να βάλει «βέτο στον εθνικισμό και εμπάργκο στο μιλιταρισμό» (όπου «εθνικισμός» και «μιλιταρισμός» εννοείται ο ελληνικός κι όχι ο σκοπιανός) και να διαδηλώσει ξεδιάντροπα με τους «Μακεντόνσκι» σωβινιστές.
SYRIZA76
Η διακήρυξη των σκοπιανολάγνων του ΣΥΡΙΖΑ.
Και για να μη λέμε κουβέντες του αέρα, ιδού η διακήρυξη των σκοπιανολάγνων του ΣΥΡΙΖΑ:  
«Θα συναντηθούμε σε δημόσια εκδήλωση στα Σκόπια, για να προετοιμάσουμε την ειρήνη, να καταγγείλουμε το μιλιταρισμό και να ενώνουμε τα χέρια μας για να διαδώσουμε αυτό το μήνυμα στους λαούς μας. Πιστεύουμε στον αυτοκαθορισμό της Δημοκρατίας της Μακεδονίας και την ειρηνική συμβίωση των δύο λαών και των δύο κρατών, στη φιλία των καθημερινών ανθρώπων των δύο λαών που δεν έχουν τίποτα να μοιράσουν. Απορρίπτουμε την προγονολατρεία που δημιουργεί εθνικισμούς βασισμένους σε πολεμικά πρότυπα και φιγούρες που αναδείχθηκαν πριν δυόμισι χιλιάδες χρόνια, και εμπνεόμαστε από άλλους προγόνους, που πριν επίσης δυόμιση χιλιάδες χρόνια αντιστάθηκαν στους τότε διαρκείς πολέμους, όπως μας δείχνει το έργο Αχαρνής του δραματουργού Αριστοφάνη. Ζητούμε επίσης την αναγνώριση του εθνικού αυτοκαθορισμού των κατοίκων της Δημοκρατίας της Μακεδονίας είτε ονομάζονται Μακεδόνες, είτε Αλβανοί, Τούρκοι, Ρομά, Σέρβοι, Βλάχοι, Βόσνιοι, καθώς και την αναγνώριση των μειονοτήτων στην Ελλάδα. Ζητούμε την αναγνώριση και την προστασία των γλωσσών των δύο χωρών, των επισήμων και των μειονοτικών, γιατί θεωρούμε ότι κάθε γλώσσα είναι ένας πολιτιστικός πλούτος και καμιά γλώσσα δεν μπορεί να καταστέλλεται για να ικανοποιούνται οι εθνικισμοί και οι μεγαλοϊδεατισμοί».
Αβανταδόροι των Τούρκων στο Κυπριακό!
Ούτε στο Κυπριακό ζήτημα, δεν είναι διαφορετικές (μη προδοτικές) οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Γενικότητες περί της ανάγκης επανένωσης του νησιού, περί «επαναπροσέγγισης των δύο κοινοτήτων» (δηλαδή, «ο φονιάς με το θύμα αγκαλιά», που τραγουδάει κι ο Σαββόπουλος), μακριά κι αλάργα η λογική της «μητέρας – πατρίδας», «οι Τούρκοι είναι αδέρφια μας» και βέβαια αναφανδόν υποστήριξη του αμερικανόπνευστου σχεδίου Ανάν, για το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ δε μετανιώνει:«
«Επίσης, στο θέμα της κατοχής της Βόρειας Κύπρου, που είναι απεχθέστατη όπως κάθε κατοχή και πρέπει να σταματήσει, δεν ξεχνούμε ότι η προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού το 2004 με το σχέδιο Ανάν, που προέβλεπε και την απόσυρση του μεγαλύτερου μέρους των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής, δεν ευοδώθηκε λόγω της άρνησης της πλειοψηφίας των Ελληνοκυπρίων, συμπεριλαμβανομένου και του ΑΚΕΛ (άποψη που υποστήριξαν διάφοροι αριστεροί φορείς και κόμματα εντός Ελλάδος από τον χώρο του πατριωτικού αντι-ιμπεριαλισμού) με αποτέλεσμα να βαλτώνει έκτοτε. Και με άλλο δυστυχέστατο αποτέλεσμα να νιώσει προδομένη η εξέγερση των Τουρκοκυπρίων και να έχουμε σήμερα μια πολύ αντιδραστικότερη εξέλιξη στη Βόρεια Κύπρο. Ευτυχώς ο Συνασπισμός τότε είχε υποστηρίξει το σχέδιο Ανάν, όπως και άλλες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Εξάλλου η Κύπρος είναι μια ανεξάρτητη χώρα και πρέπει να βοηθηθεί με κάθε τρόπο από τα ειρηνιστικά κινήματα της Ευρώπης και της Τουρκίας για να επανενωθεί, και όχι να εκφέρεται λόγος που εδράζεται στη φιλοσοφία της μητέρας-πατρίδας».
«Διεθνής εναέριος χώρος και όχι εθνικός»!
Ποια η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τον εθνικό εναέριο χώρο και τις τουρκικές παραβιάσεις; Ας δούμε τι έγραφε επ’ αυτού η «Αυγή» πρόπερσι τέτοιον καιρό (23/01/2011), δικαιολογώντας απόλυτα τον τσαμπουκά των Τουρκαλάδων και ασελγώντας στη μνήμη τόσων και τόσων παλικαριών της Αεροπορίας μας, που έπεσαν για να υπερασπιστούν τον «διεθνή εναέριο χώρο και όχι εθνικό», σύμφωνα με τους συριζαίους:
«Για παράδειγμα, επειδή πολύς λόγος έγινε, από πλευράς επίσημων αριστερών φωνών, και για τις υπερπτήσεις στο Αιγαίο, υπενθυμίζουμε ότι ο εναέριος χώρος ανάμεσα στα 6 και στα 10 μίλια δεν υπάγεται στον εθνικό εναέριο χώρο. Για το ψεύδος αυτό οι ελληνικές κυβερνήσεις βασίζονται σε ένα ελληνικό προεδρικό διάταγμα του 1936 το οποίο όρισε πως για τον εναέριο χώρο ανάμεσα στα 6 και στα 10 μίλια η Ελλάδα από μόνη της αναλαμβάνει την υποχρέωση της ρύθμισης της εναέριας κυκλοφορίας. Το προεδρικό αυτό διάταγμα δεν αναφέρεται ούτε σε κυριαρχικά δικαιώματα ούτε σε οριοθέτηση του εθνικού εναέριου χώρου, απλώς  ως έγγραφο παρέμεινε στα χρονοντούλαπα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, χωρίς να έχει καμία διεθνή αξία. Ο χώρος λοιπόν ανάμεσα στα 6 και στα 10 μίλια αποτελεί διεθνή εναέριο χώρο και όχι εθνικό».
Υφαλοκρηπίδα Αιγαίου: οι Τούρκοι έχουν δίκιο!
Ποια η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την υφαλοκρηπίδα του Αιγαίου; Σύμφωνα με τους οθωμανολάγνους του ΣΥΡΙΖΑ, η Ελλάς παραβιάζει τις διεθνείς συνθήκες, άρα η Τουρκία έχει δίκιο:
«Σχετικά με την υφαλοκρηπίδα οι ελληνικές κυβερνήσεις ζητούν από την Τουρκία να αποδείξει ότι σέβεται το διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συνθήκες, προσερχόμενη με την ελληνική κυβέρνηση στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης για την επίλυση του θέματος. Όμως οι ελληνικές κυβερνήσεις λησμονούν ότι ούτε η Ελλάδα σέβεται τις διεθνείς συνθήκες εφόσον έχει εξοπλίσει παράνομα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με στρατιωτικές μονάδες και κάθε είδους πολεμικό υλικό. Σύμφωνα με τις διάφορες συνθήκες που υπέγραψε η χώρα μας, έχει την υποχρέωση να διατηρεί τα νησιά αποστρατικοποιημένα».
TSIPRANDREOU
ΣΥΡΙΖΑ: η χαρά Τούρκων, Αλβανών, Σκοπιανών και Αμερικανοσιωνιστών!
Έχουμε και λέμε, λοιπόν: ΣΥΡΙΖΑ κατά της οριοθέτησης-ανακήρυξης της ΑΟΖ, κατά του ελληνο-ρωσσικού αγωγού φυσικού αερίου, υπέρ των τουρκοφρόνων της Θράκης και της αναγνώρισής τους ως «Τούρκων», κατά παράβαση της Συμφωνίας της Λωζάννης (σχετικά δημοσιεύματα στο προηγούμενο φύλλο), υπέρ των Σκοπίων για το όνομα της Μακεδονίας (και γι’ αυτά που θ’ ακολουθήσουν, δηλαδή την απόσπαση της Μακεδονίας από τον εθνικό κορμό) και υπέρ της αναγνώρισης «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα, υπέρ των τουρκικών επιδιώξεων στην Κύπρο, υπέρ των τουρκικών θέσεων στο Αιγαίο, για τον εθνικό εναέριο χώρο και την υφαλοκρηπίδα, κατά οποιασδήποτε εθνικής διεκδίκησης στην Βόρειο Ήπειρο (που αυτοί αποκαλούν «Νότιο Αλβανία»)! Δηλαδή, η χαρά του Μπερίσα, του Γκρουέφσκι, του Ερντογάν και των αμερικανοσιωνιστών! Αυτή είναι η αμερικανοκομμουνιστική-νατοϊκή αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ!                                                                                                                         ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: