Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Συνέδριο του ιδρύματος Ροκφέλερ με αλβανούς και σκοπιανούς στην Θεσσαλονίκη! Πρώτη μούρη ο Τζέφρυ...



Συνέδριο του ιδρύματος Ροκφέλερ με αλβανούς και σκοπιανούς στην Θεσσαλονίκη! Πρώτη μούρη ο Τζέφρυ...
Υπό τον αποπροσανατολιστικό τίτλο «Φόρουμ για την περιφερειακή συνεργασία στα Βαλκάνια», διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη συνέδριο, κάτω από έντονη μυστικότητα.
Χρηματοδότης του εγχειρήματος ο σιωνιστής κεφαλαιοκράτης Ροκφέλερ και μεταξύ των ομιλητών ο Γιώργος Παπανδρέου! Και μόνο από την αναφορά του ονόματος του πρώην πρωθυπουργού, αντιλαμβάνεται κανείς τους σκοπούς της μυστήριας αυτής σύναξης. Το συνέδριο έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της δυτικής Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή 55 «εξεχουσών» προσωπικοτήτων της Βαλκανικής χερσονήσου, πολιτικών, τεχνοκρατών και επιχειρηματιών, από την Ελλάδα, τη Σερβία, Σκόπια, Κροατία, Αλβανία, Κόσσοβο και Βοσνία. Η συνάντηση βρέθηκε υπό αυστηρή μα διακριτική αστυνομική προστασία, ενώ για λόγους προσωπικής ασφαλείας, συστήθηκε από την αστυνομία στον Γιώργο Παπανδρέου, να αποφύγει βραδινή έξοδο για δείπνο, εκτός του ξενοδοχείου. Το ίδιο πρόσωπο, ο λαομίσητος πρώην πρωθυπουργός, του οποίου οι ραδιουργίες οδήγησαν την Ελλάδα στα νύχια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, εκτιμάται πως κατείχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση του συνεδρίου. Φυσική βεβαίως εξέλιξη, μιας και οι διεθνείς τοκογλύφοι ανταμείβουν ποικιλοτρόπως τους ανθρώπους τους, τόσο σε χρήμα όσο και σε διεθνή αναγνώριση.
Η συνωμοτικότητα της όλης διοργάνωσης μέχρι της απαγορεύσεως της εισόδου δημοσιογράφων και παρακολούθησης των εργασιών του συνεδρίου, καθιστά ξεκάθαρο ότι τα θέματα συζήτησης δεν αναλώθηκαν στην οικονομική, ενεργειακή και περιφερειακή, βαλκανική ανάπτυξη. Κατά «περίεργο» πάντα τρόπο, όπου διοργανώνεται φόρουμ από τους φορείς του διεθνούς σιωνισμού, ο Τζέφρυ Παπανδρέου βρίσκεται στους υψηλούς προσκεκλημένους. Τούτη τη φορά, χρηματοδότης του συνεδρίου υπήρξε το Rockefeller Brothers Fund, ένα από τα πρωταγωνιστικά σιωνιστικά ιδρύματα, τα οποία προάγουν την αναγκαιότητα της παγκοσμιοποίησης, για την αντιμετώπιση των σύγχρονων οικονομικών, πολιτικών και κοινωνικών προβλημάτων. Μέσω της αφειδούς χρηματοδότησης, διάφορων επιχορηγήσεων και υποτροφιών σε ιδρύματα, μη κυβερνητικές οργανώσεις και οργανισμούς, το εν λόγω Fund, επιδιώκει την παγίωση, σε ένα ευρύ πολιτικό και οικονομικό φάσμα, της πεποίθησης πως ο συγκεντρωτισμός οικονομικής και πολιτικής ισχύος σε ένα συγκεκριμένο  -σιωνιστικής φύσεως- κέντρο αποφάσεων, θα λειτουργήσει προς όφελος της ανθρωπότητος.
Εν κατακλείδι, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Τζέφρυ Παπανδρέου μπορεί να αποτελεί το πλέον μισητό πρόσωπο σήμερα στη χώρα, εν τούτοις όμως παρουσιάζεται ως ο πιστότερος πρεσβευτής και κήρυκας του διεθνούς σιωνισμού, ο οποίος αποβλέπει στον παγκόσμιο έλεγχο διά του οικονομικού στραγγαλισμού των Εθνών.                                                                      ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: