Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ 11ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!


http://www.stoxos.gr/2011/05/11.html


Σύμφωνα με μαρτυρία 11χρονου αγοριού στην περιοχή Ασπροκκλήσι στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας δύο αλλοδαποί μικροπωλητές, οι οποίοι αργότερα διαπιστώθηκε πως ήταν υπήκοοι Μπαγκλαντές, προσπάθησαν να το πείσουν να τους ακολουθήσει με τελικό σκοπό να το απαγάγουν.
Όπως είπε στους γονείς του, οι δράστες το πλησίασαν με το αυτοκίνητό τους και προσπάθησαν να το πείσουν να τους ακολουθήσει!. Ο μικρός πανικοβλημένος έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να τρέψει σε φυγή τους δυο άνδρες. Οι γονείς του κατήγγειλαν αμέσως το περιστατικό στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν γρήγορα στην περιοχή και κατάφεραν να εντοπίσουν τους δυο μετανάστες από το Μπαγκλαντές στο κέντρο του χωριού, όπου είχαν κρυφτεί για να γλιτώσουν και από τους κατοίκους που τους αναζητούσαν.
Οι δύο μικροπωλητές κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα, όπου διενεργείται προανάκριση και στην συνέχεια θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας στο πλαίσιο του αυτοφώρου με την κατηγορίας της απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: